Fenerbahçe'den bir bomba transfer girişimi daha: İmzaya kaldı

Fenerbahçe transfer haberleri
Fenerbahçe'den bir bomba transfer girişimi daha: İmzaya kaldı

Süper Lig'de transfer hareketliliği başlarken bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Fenerbahçe, Haber Global'in elde ettiği bilgiye göre Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'la sözleşmesi biten Steven Caulker'ı transfer etmek üzere.

Haber Global Spor Servisi'nin özel haberine göre Aytemiz Alanyaspor'un 29 yaşındaki stoperi Steven Caulker, Fenerbahçe ile el skışımaya yakın. İngiliz futbolcunun Alanyaspor ile olan sözleşmesi sona eriyor. Kulübüyle sözleşme yenilemeyen Caulker, Fenerbahçe ile görüşüyor.

Ocak 2019'dan itibaren Aytemiz Alanyaspor forması giymeye başlayan Caulker, Süper Lig'de 85 maça çıktı ve takımına 6 gol 8 asistlik katkı sağladı. 

Steven Caulker kimdir?

29 Aralık 1991'de İngiltere'nin başkenti Londra'da doğan 1,91'lik stoper Steven Caulker, futbola ülkesinin ekiplerinden Tottenham'ın alt yapısında başladı. 2009'da A takıma yükselen Steven Caulker, 2009'da Yeovil Town'a kiralık olarak gönderildi. 

Ardından Bristol City ve Swansea'da kiralık olarak top koşturan Steven Caulker, 2013'te Cardiff'e 9,15 milyon avro bedelle transfer oldu. 1 yıl sonra da Queens Park'ın 10,75 milyon paund karşılığında kadrosuna kattığı Steven Caulker, 2015'te Southampton'a kiralık gönderildi. 

2016'da Liverpool'da kiralık olarak oynayan Steven Caulker, 2018'de Dundee FC'ye gitti. Bir dönem kulüpsüz olarak boşta kalan Steven Caulker, 2019'da bonservis bedeli olmadan Aytemiz Alanyaspor'un kadrosuna dâhil oldu. Oyuncunun Alanyaspor ile olan sözleşmesi Temmuz 2021'de sona erecek. 

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri son dakika transfer haberleri haber global spor steven caulker Steven Caulker kimdir?