Pelkas hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe
Pelkas hastaneye kaldırıldı

Süper Lig'in 29. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe'de Pelkas, Skubic'le çarpışmasının ardından yerden kalkamadı. Yunan orta saha oyuncusu sedye ile oyundan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü.

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, Konyaspor'un konuğu oldu.

Karşılaşmanın 80. dakikasında Pelkas ile Skubic'in tehlikeli biçimde çarpışması sonrasında Yunan futbolcu yerden kalkamadı. Sedye ile oyundan çıkartılan Yunan orta saha oyuncusu ardından direkt olarak ambulansla hastaneye götürüldü. 

Yayıncı kuruluştan paylaşılan bilgiye göre bilinci açık olan Pelkas, doktorların tavsiyesi ve tedbir amaçlı olarak hastaneye kaldırıldı.

Pelkas'ın yerine Samatta oyuna dahil oldu.

"ALDIĞI DARBEYLE ŞUURUNU KAYBETMİŞ, DİLİNİ ISIRMIŞTI"

Fenerbahçe Takım Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Pelkas'ın durumu hakkında bilgi verdi.

Kulüp televizyonuna açıklamada bulunan Kunduracıoğlu, "Pelkas gögsüne çok ciddi bir darbe alıyor, aldığı darbeyle şuurunu kaybetmişti, dilini ısırmıştı. Hafif bir kanaması vardı ağzından gelen. Şuuru yerine geldikten sonra göğsünde ağrıları vardı, bir an önce ambulansa aldık, damar yolunu açtık, hastaneye getirdik. Beyin, boyun ve akciğer tomogrofisini çektik. Herhangi patolojik bir şey görünmüyor ama kontrol altında olması gerekiyor. İstanbul'a seyahat edeceğiz ve sonra tekrar hastane ortamına geçeceğiz. Takımla dönecek. Radyolojik olarak bir problemi görünmüyor." dedi.

Pelkas hastaneye kaldırıldı - Resim : 2

son dakika son dakika haber fenerbahçe Pelkas son durumu Pelkas sakatlık Fenerbahçe sakat oyuncular