Fenerbahçe'de Luiz Gustavo gelişmesi

Fenerbahçe Ali Koç Hatayspor
Fenerbahçe'de Luiz Gustavo gelişmesi

Dünkü Hatayspor-Fenerbahçe karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Luiz Gustavo'da darbeye bağlı ödem tespit edildiği belirtildi.

Hatayspor maçında sakatlanan ve oyuna devam edemeyen Luiz Gustavo'nun durumuna ilişkin yeni bilgiler geldi. Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Hatayspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe, maçı 2-1 kazansa da derbi öncesi Gustavo'nun sakatlanması moralleri bozmuştu.

GUSTAVO DERBİDE OYNAYACAK MI?

Bu sezon Fenerbahçe'nin en formda ve kilit isimlerinden olan Luiz Gustavo’da darbeye bağlı ödem tespit edildi. Gustavo'nun cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine yetiştirilmesi için tedavisine başlandığı öğrenildi. 

ALİ KOÇ "GUSTAVO'DAN ENDİŞELİYİZ" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Lig'de deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 2-1 yendikleri maçta 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.Başkan Ali Koç, karşılaşmanın ardından Antakya Atatürk Stadı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Hafta sonu çok önemli bir maçları olduğunu belirten Koç, "İnşallah Luiz Gustavo'da büyük bir sıkıntı yoktur ama Luiz Gustavo, kolay kolay ciddi bir şey olmazsa maçı terk edecek oyuncu değil. Ondan endişeliyiz. İnşallah onun dışında da başka bir hasarımız yoktur. Şimdi tüm konsantrasyonumuzu hafta sonunda oynanacak müsabakaya vereceğiz." ifadelerini kullandı.

EROL BULUT: GUSTAVO ÇIKIINCA DAHA FAZLA BASKI YEDİK

Teknik Direktör Erol Bulut ise maç sonu açıklamalarında Gustavo ile ilgili şunları söylemişti:

"Bugün zor bir Hatayspor deplasmanından 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Ancak maçın geneline baktığımızda yorgun bir takım gördük Fenerbahçe tarafında. 65 saat önce oynadığımız bir maç var. Uçuş yaptık. Takımımız biraz yoruldu. İkinci yarı, Gustavo'nun sakatlanıp çıkmasının ardından daha fazla baskı yedik. Orta sahadaki mücadeleleri istediğimiz gibi kazanamadık. Doğal olarak baskı yedik ama ilk yarı ikinci golü bulabilirdik, üç olabilirdi. İkinci yarıda da yakaladığımız net pozisyonlar var, kontrataktan. Onları değerlendirmiş olsaydık bu kadar baskı yiyeceğimizi düşünmüyorum."

Kaynak: DHA