Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi sona erdi

Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Erol Bulut dönemi sona erdi

Süper Lig'de başarısız bir sezon geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ile yolların ayrıldığı ve takımı sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu'nın çalıştıracağı açıklandı.

Sarı-lacivertli ekipte alınan başarısız sonuçlar sonrasında teknik direktör Erol Bulut ile milli arada yollar ayrıldı.

Sezon başında teknik direktörlük koltuğuna oturan Erol Bulut’un yanı sıra antrenör Mehmet Yozgatlı, kondisyoner Pantelis Pantelopoulos, analizci İbrahim Kemal Menderes ve danışmanı Volkan Küçük’ün de Fenerbahçe kariyerleri sona erdi. 

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"2020-21 sezonu itibariyle Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevini yürüten Sayın Erol Bulut ile yollarımız bugün itibarıyla karşılıklı anlaşarak ayrılmıştır.

Fenerbahçe’mizin çatısı altında bugüne dek verdiği hizmetler için Erol Bulut’a teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz.

Sezonun geri kalan haftalarında, Yönetim Kurulumuzun almış olduğu kararla, Sportif Direktörümüz Emre Belözoğlu futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacaktır.

Süper Lig’de mücadelesini Emre Belözoğlu’nun yönetiminde sürdürecek olan takımımıza başarılar diliyoruz."

EROL BULUT'UN FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe, Erol Bulut yönetiminde Süper Lig'de çıktığı 30 maçta 18 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 59 puan topladı ve 31. hafta itibariyle 1 maçı eksik lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde 3. sırada kaldı.

Avrupa kupalarında yer almayan sarı-lacivertliler, Türkiye Kupası'na ise çeyrek finalde veda etti.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber fenerbahçe Erol Bulut emre belözoğlu Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü