Fenerbahçe Cuadrado için Suudiler'le kapışıyor

Fenerbahçe Transfer İtalya Serie A İspanya La Liga
Fenerbahçe Cuadrado için Suudiler'le kapışıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe uzun süredir Juventus'tan ayrılan Juan Cuadrado ile ilgileniyordu. Kolombiyalı oyuncu için Suudi Arabistan temsilcisinin devreye girdiği iddia edildi.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına Rusya'da gerçekleştirdiği kamp çalışmalarıyla devam ediyor.

Sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarına da yoğun bir şekilde devam ediyor. Yönetim transferleri Konferans Ligi'ne oynanacak olan 2. ön eleme turuna yetiştirebilmek için yoğun mesai harcıyor.

Kanarya, teknik direktör İsmail Kartal'ın işaret ettiği bölgelerden biri olan sağ bek takviyesi için uzun zamandır Juventus'tan ayrılan yıldız oyuncu Juan Cuadrado ile ilgileniyordu.

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Fenerbahçe'ye bu transferde dişli bir rakip çıktı.

Son günlerde yaptığı transferlerle futbol dünyasını kasıp kavuran Suudi Arabistan'dan Al-Shabab'ın Kolombiyalı oyuncu için devreye girdiği öğrenildi.

Al-Shabab'ın yaptığı ilk girişimşerden sonuç alamadığı ifade edildi. 35 yaşındaki futbolcnunun İtalya Serie A ve İspanya La Liga'dan teklif beklediği ileri sürüldü.

Fenerbahçe'nin oyuncuya önemli bir teklif yaptığı ve transferde istekli olduğu belirtildi.

Cuadrado geçen sezon Juventus formasıyla 47 kez sahaya çıkarken 2 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti. Tecrübeli oyuncu istikrarlı performansıyla dikkatleri üstüne çekmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Cuadrado Fenerbahçe Juan Cuadrado