Fenerbahçe, Bologna'nın Gambiyalı golcüsünü gündemine aldı

Fenerbahçe Transfer
Fenerbahçe, Bologna'nın Gambiyalı golcüsünü gündemine aldı

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen ve transferde rotasını İtalya'ya çeviren Fenerbahçe, Serie A ekiplerinden Bologna'nın golcü oyuncusu ile ilgileniyor.

Süper Lig'de geçtiğimiz sezona oldukça hızlı giren fakat sonrasında form grafiğinin düşmesine engel olamayarak ligi 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Hem yeni teknik direktörünü arayan hem de yeni sezon transferlerini yapmak isteyen sarı-lacivertlilerde hücum hattı için sürpriz bir isim gündeme geldi.

İtalyan basınından La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, İtalya Serie A ekiplerinden Bologna'nın golcüsü Musa Barrow ile ilgileniyor.

Haberde sarı-lacivertli ekibin İtalyan ekibinin kapısını çaldığı ve transferi gerçekleştirmek istediklerini belirttiği ifade edilidi.

Bologna yönetiminin golcü oyuncu için 12 milyon Euro fiyat biçtiği ve bu ücreti Fenerbahçe'ye ilettiği ifade edildi.

Teknik direktör Thiago Motta'nın oyuncudan memnun olduğu bu sebeple satmak istemediği belirtilirken, değerini bulması halinde satılabileceği yorumları da yapıldı.

ORSOLINI'NİN TAKIM ARKADAŞI

Barrow, aynı zamanda Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan ve girişimlerde bulunduğu Riccardo Orsolini'nin de takım arkadaşı.

24 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezon Bologna formasıyla 35 maçta süre alırken 3 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi.

Ülkesi Gambiya Milli Takımı'nın da önemli isimlerinden olan oyuncu 30 maçta sahaya çıkarken 5 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer gündemi Musa Barrow Fenerbahçe haberleri