Fenerbahçe bir stoper daha alacak: İşte gündemdeki 2 isim

Fenerbahçe transfer haberleri
Fenerbahçe bir stoper daha alacak: İşte gündemdeki 2 isim

Stopere bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe'nin gündeminde Marsilya'dan Luan Peres ve Arsenal'den Pablo Mari var.

SERCAN HAMZAOĞLU - HABER GLOBAL - Savunmanın göbeğine bir takviye daha yapmak isteyen Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim Fransa ekibi Marsilya’nın Brezilyalı stoperi Luan Peres oldu.

Kim Min Jae’nin ayrılığından sonra ilk olarak Gustavo Henrique’yi bitiren sarı-lacivertliler, stopere bir takviye daha yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Geçen sezon başında Brezilya ekibi Santos’tan Marsilya’ya 4.5 milyon Euro’ya transfer olan Peres için Fransız basını da Fenerbahçe’nin ilgisini yazdı. Sol ayaklı stoper aynı zamanda sol bekte de forma giyebiliyor. Sarı-lacivertliler, 2025 yılına kadar Marsilya’yla sözleşmesi olan 28 yaşındaki sol ayaklı stoperin transferi için Fransız kulübüyle şartları görüşecek.

Fransa’da ligi 2. sırada bitirip UEFA Avrupa Ligi’nde de yarı final gören Marsilya’da Peres, geçen sezon 50 maça çıktı.

JESUS ESKİ ÖĞRENCİLERİNDEN BİRİNİ DAHA İSTİYOR

Fenerbahçe’nin bir diğer stoper adayı da Arsenal’in İspanyol savunmacısı Pablo Mari.

Sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus’la Flamengo’da başarıdan başarıya koşan Mari, Portekizli çalıştırıcının kendisini parlatmasıyla İngiliz devi Arsenal’e transfer olmuştu.
Arsenal’de istediği şansı bulamayan ve geçen sezonun devre arasında İtalya’da Udinese’ye kiralanan Mari, İngilizlerin ABD kampına götürülmesine rağmen kadroda düşünülmüyor.

Fenerbahçe, Jesus’un raporu doğrultusunda sol ayaklı İspanyol stoper için de nabız yoklarken, oyuncu da tekrar eski hocasıyla çalışmaya çok sıcak bakıyor.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe haberleri son dakika fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri