Fenerbahçe, beraberlik serisine nokta koydu

Süper Lig Fenerbahçe Bodrum FK
Fenerbahçe, beraberlik serisine nokta koydu
FOTOĞRAF: AA

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Bodrum Futbol Kulübü'nü 2-0 mağlup etti. Sarı-lacivertliler resmi maçlarda 3 maç aradan sonra galip geldi.

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe sahasında Bodrum Futbol Kulübü'nü konuk etti.

Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya baskılı başlayan Fenerbahçe 15. dakikada golü buldu.

İrfan Can Kahveci'nin sol kanattan ortasında Bodrum FK kalecisi Sousa topu yumruklayarak uzaklaştırmaya çalıştı. Ceza sahasındaki En-Nesyri, yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Fenerbahçe formasıyla resmi maçlardaki 3. golünü kaydetti.

Maçın ilk yarısı Sarı-lacivertlilerin 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

Mücadelenin 55. dakikasında Fenerbahçe skoru 2-0'a getirdi. Sofyan Amrabat yaptığı baskı sonucunda kaptığı topu hızlı bir şekilde Edin Dzeko'ya aktardı. Deneyimli golcü ceza sahası içerisinden yaptığı vuruşla takımın 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Fenerbahçe sahadan 2-0'lık skorla galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Üst üste çıktığı Twente, Samsunspor, Manchester United maçlarından beraberlikle ayrılan Fenerbahçe bu galibiyetle hem beraberelik serisini noktaladı hem de puanını 20 yaptı ve averajla 3. sırada yer aldı. Galibiyet hasreti 3 maça çıkan Bodrum FK ise 10 puanla 13. basamakta bulunuyor.

Fenerbahçe ligde gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile mücadele edecek, Bodrum FK ise evinde Alanyaspor'u konuk edecek.