Fenerbahçe Beko'ya kendi evinde yan bakılmıyor

Euroleague Fenerbahçe Beko Sarunas Jasikevicius
Fenerbahçe Beko'ya kendi evinde yan bakılmıyor
FOTOĞRAF: AA

Euroleague'in 15. haftasında Fenerbahçe Beko sahasında karşı karşıya geldiği Zalgiris Kaunas'ı 80-78 yenerek bu sezon kendi evinde çıktığı 7. maçından da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Euroleague'in 15. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko kendi sahasında Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile karşı karşıya geldi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmada Sarı-lacivertliler rakibini 80-78 mağlup etti ve üst üste 2. galibiyetini elde etti.

Fenerbahçe Beko'da Tyler Dorsey 19 sayı, Scottie Wilbekin 17 sayı ve Johnathan Motley 16 sayılık performanslarıyla galibiyette önemli rol oynadı. Zalgiris Kaunas cephesinde ise Keenan Evans 19 sayı kaydetti.

Bu sonuçla sarı-lacivertliler 8. galibiyetini elde etti ve 8. basamakta yer aldı. Konuk ekip ise 10. kez sahadan yenik ayrıldı ve 16. sırada haftayı tamamladı.

"BERLİN İÇİN HAZIR OLMALIYIZ"

Euroleague'in 15. haftasında konuk ettiği Litvanya'nın Zalgiris Kaunas ekibini 80-78 yenen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, galibiyetten dolayı takımı ve taraftarları tebrik etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Jasikevicius, "Maça çok yavaş başladık ama daha sonra toparlandık. İki farklı yarı vardı diyebiliriz. İkinci yarı büyük efor sarf ettik. Enerjimizi toparlayıp, Berlin için hazır olmamız gerekiyor" diye konuştu.

 "SADECE BİR TAKIM KAZANABİLİYOR"

Zalgiris Kaunas Başantrenörü Kazys Maksvytis, her iki takımın da maçı kazanmayı hak ettiğini dile getirdi.

Fenerbahçe Beko'yu galibiyetinden dolayı tebrik eden Maksvytis, "İki takımın da kazanmayı hak ettiği bir maç oldu ama basketbolda sadece bir takım kazanabiliyor. Fenerbahçe Beko'yu tebrik ediyorum. Kendi oyuncularım için diyebileceğim bir şey yok. Sonuna kadar savaştılar. Sadece ikinci yarıda biraz yavaşladık. Bunun üzerine çalışmamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haber Global TV