Fenerbahçe Beko seriye bağladı! Üst üste 6. galibiyet

Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe Beko Euroleague
Fenerbahçe Beko seriye bağladı! Üst üste 6. galibiyet
FOTOĞRAF: AA

Basketbol Süper Ligi'nde 8. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko deplasmanda karşılaştığı Manisa Büyükşehir Belediyespor'u 82-69 yenerek ligde üst üste 6. kez kazandı.

Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi.

Muradiye Spor Salonu’nda oynanan mücadele Sarı-lacivertliler rakibini 82-69 yenerek ligde üst üste 6. galibiyetini almayı başardı.

Fenerbahçe Beko'da Johnathan Motley 20 sayı, Scottie Wilbekin 19 sayı ve Melih Mahmutoğlu 12 sayılık performans ortaya koyarak galibiyette önemli rol oynadılar. Manisa ekibinde ise Paco Cruz 18 sayı üretti.

Ligdeki 7. galibiyetini alan Fenerabahçe Beko liderliğini sürdürürken, 4 galibiyeti olan Manisa Büyükşehir Belediyespor ise 7.sırada yer aldı.

Fenerbahçe Beko ligin 9. haftasında sahasında Aliağa Petkimspor'u ağırlayacak, Manisa Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda Anadolu Efes ile karşılaşacak.

"DAR ROTASYON İLE İYİ OYNADIK"

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, Manisa deplasmanında alınan 82-69’luk galibiyetin ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Galibiyetten dolayı takımı tebrik eden Dimitris Itoudis, “Oyuncularımı kutluyorum. Çok fazla sakatımız vardı, aynı zamanda kurallardan dolayı yabancılarımızın tamamını ligde kullanamıyoruz. Bu nedenle dar bir rotasyon ile oynadık. Ancak oyuncularım iyi mücadele etti ve bu nedenle onları kutluyorum” dedi.

Sarı-lacivertli ekip, bir sonraki maçında Euroleague'in 10. haftasında deplasmanda 23 Kasım Perşembe günü İtalyan temsilcisi Virtus Bologna ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Beko, Euroleague'de çıktığı 9 karşılaşmada elde ettiği 5 galibiyetle 8. sırada bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV