Ali Koç'tan Samandıra'ya ikinci çıkarma!

Fenerbahçe Ali Koç Konferans Ligi

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Konferans Ligi'nde alınan 6-1'lik Nordsjaelland mağlubiyeti sonrası Samandıra'ya giden Başkan Ali Koç'un, dün sürpriz bir şekilde bir kez daha Samandıra'ya gittiğini ve takıma destek olduğunu açıkladı.

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Nordsjaelland deplasmanında alınan 6-1'lik şok yenilgi sonrasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Samandıra'ya ikinci bir ziyaret gerçekleştirdiğini açıkladı.

Danimarka'da alınan ağır mağlubiyet sonrası sarı-lacivertli takımda morallerin bozulduğunu belirten Sercan Hamzaoğlu, Başkan Ali Koç'un ilk olarak Cuma günü Samandıra'ya gittiğini hatırlatarak, dün sürpriz bir şekilde ikinci bir ziyaretin daha gerçekleştiğini kaydetti.

Koç'un Samandıra'da uzun süre bulunup oyunculara moral verdiğini söyleyen Hamzaoğlu, Sivasspor maçı öncesi morallerin düzeltilmesi için adeta seferberlik ilan edildiğini söyledi.

FENERBAHÇE İLE SİVASSPOR LİGDE 35. RANDEVUDA

Fenerbahçe ile Sivasspor, yarın oynanacak maçla Süper Lig'de 35. kez karşı karşıya gelecek.

Sivasspor'un Süper Lig'e yükseldiği 2005-2006 sezonundan itibaren iki ekip arasında oynanan 34 müsabakadan 19'unu Fenerbahçe, 7'sini Sivasspor kazandı, 8 mücadele ise berabere sonuçlandı.

Bu maçlarda Fenerbahçe'nin 71 golüne, Sivasspor 44 golle karşılık verdi.

İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan her iki karşılaşmayı da Fenerbahçe kazanmıştı.

FENERBAHÇE'DE STOPERE 2'Sİ BREZİLYALI 4 ADAY

Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu, Kontra programında sarı-lacivertli kulübün ara transfer döneminde yapmayı planladığı stoper takviyesiyle ilgili önemli ipuçları verdi.

Fenerbahçe'nin elinde 4 kişilik bir stoper listesi olduğunu belirten Sercan Hamzaoğlu, bu isimlerden 2'sinin Brezilya'dan olduğunu belirtti.

İsimleri netleştikten sonra söyleyeceğini kaydeden Hamzaoğlu, özellikle Brezilyalı isimlere dikkat çekti. Hamzaoğlu, listedeki isimlerden birinin daha önce gündeme geldiğini de belirtti.

Kaynak: Haber Global TV