Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan çok konuşulacak "Ataşehir" planı: Hamzaoğlu detayları açıkladı

Fenerbahçe Sercan Hamzaoğlu Ali Koç Spor haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un çok konuşulacak Ataşehir ile ilgili planına dair detaylar ortaya çıktı. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgiye göre basketbol salonunu stadyumun yanında bulunan araziye taşınması ve bir spor kompleksi inşa edilmesinin düşünüldüğü öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Ataşehir'de bulunan ve erkek-kadın basketbol takımlarının maçlarını oynadığı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ile ilgili ilerleyen süreçte çok konuşulacak planına dair detaylar ortaya çıktı. Haber Global Spor Müdürü Sercan Hamzaoğlu'nun aktardığı bilgiye göre basketbol salonunu Kadıköy'de Ülker Stadyumu'nun yanında bulunan araziye yeniden inşa edilerek orayı bir spor kompleksi haline getirilmesinin düşünüldüğü öğrenildi.

Ataşehir'deki salonun ise yıkılarak yeni bir projeyle kaynak sağlamasının planlandığını belirten Hamzaoğlu, "Yıllık 150-200 milyon dolar gelirli bir proje üretip, bunu hayta geçirebilir miyiz kısmında fikir alışverişleri ve oralarda birtakım görüşmeler yapılıyor, projeler hazırlanıyor. Bu kesin olacak demiyorum ama bu bir düşünce" ifadelerini kullandı.