Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan yeni açıklama: Gündemi meşgul edeceğiz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan yeni açıklama: Gündemi meşgul edeceğiz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada "Zamanlama son derece manidar" diyerek bu konuda gündemi meşgul edeceklerini söyledi. Ayrıca Koç, Max Kruse'nin ameliyat olduğunu da açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Fenerbahçe'nin kırmızı çizgisi 3 Temmuz kumpasıdır. Bunu söyleyen 17 yıl Fenerbahçe'ye hizmet etmiş, kumpas sürecinde mücadele etmiş biri olunca, durum daha da hassas bir hale geliyor. Zamanlaması son derece manidar" dedi.  

Ali Koç'un açıklamaları şu şekilde:

Bu yüzden bu konuda gündemi meşgule deceğiz. Tabii ki medya da artık şeffaf değil. Kamuoyunu bilgilendirme görevini yapmıyorlar. Biz de medya tarafından pek de sevilen bir kulüp değiliz. Bizimle ilgili haberler ya hak ettiği değeri almıyor ya da küçültülerek veriliyor. 

Ben sayın Nihat Özdemir'in konuştuğu akşam telefonumu açtığımda mesaj yağdığını gördüm. Ben o an şahsen de izlememiştim. Yazılı deşifrelere baktım ama video izlemekle yazıyı okumak arasında da fark var. 'Nihat beyin böyle bir şey ima edeceğini düşünmüyorum. Sabah olunca bakarız' gibi düşünmüştüm. Sabah izledim, bir daha izledim. 'Hepimiz insanız, hepimizin başına da böyle bir şey gelebilir' diye düşündük, hatta bir açıklama yapılır diye bekledik.

AZİZ YILDIRIM'IN ÖZGÜRLÜĞÜ ÇALINDI

3 Temmuz'u bilen bilir. 9 sene geçmiş. Bugün 14-15-16 yaşındaki çocuklar, gençler tam anlamayabilirler. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin özgürlükleri çalındı. Sportif ve maddi açıdan rakiplerimizin fersah fersah önündeydik. Çok da iyi takımdık. 5'te 5 yapmıştık. Sonra da maddi manevi her acıyı yaşadık. Bunu yaşayanlar bilir.

Bu kahpe örgütün en güçlü dönemde, onlar bize saldırdı ve biz 7'den 70'e bir adım geri atmadık. Ve onlara karşı mücadelenin fitilinin ateşlenmesini biz başlattık. Bunu Cumhurbaşkanımız bile söyledi.

Bağdat Caddesi'nden köprüye kadar olan yürüyüş. 12 Mayıs'ta kendi stadımızda bize yaşatılanlar... Bunların hepsinin planlı programlı kumpas olduğunu sonradan gördük. Bu camiaya karşılıksız bağlı olan herkes için 3 Temmuz kırmızı çizgidir. Bu yüzden bekledik. Eleştirildik. 'Siz acizsiniz, beceriksizsiniz' sözlerine rağmen bekledik. Ne düzeltme geldi, ne açıklama yapıldı. Buna kayıtsız kalamazdık. Cuma akşamı tepki vermeye karar verdik.

MAX KRUSE AMELİYATA ALINDI

Max Kruse hiç beklenmedik şekilde saat 7'de ameliyata alındı. Apandisit ameliyatı oldu. Beni de şaşırttı, toplantıdayken haber geldi. Acil şifalar diliyorum.

MUSLERA VE GALATASARAY'A GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Muslera talihsiz olarak ağır bir sakatlık geçirdi. Kendisine ve Galatasaray camiasına büyük geçmiş olsun diliyorum. O da bizim Alex gibi, herkesin sevdiği, saygı duyduğu bir isim.

"TFF, UEFA, ETİK KURULU, HEPSİ TESCİLLENMİŞ" 

Tüm tartışmalara son vermek adına, camiamızı rahatlatmak adına, tüm yanlış anlaşılmalara son vermek adına ben de sordum, '2010/2011 sezonu şampiyonu kimdir?' dedim. Çok basit bir soru. Çok net bir cevabı var. TFF, UEFA, Etik Kurulu... Hepsi tescillemiş... Başka mercii de yok. Bugün başında olduğunuz kurumun o gün verdiği kararları red mi ediyorsunuz? Ancak bunu düzeltme fırsatı kullanılmadı. Hatta gerilimi artırdı. Bizi hayretlere düşürdü!

Bekledik, bekledik aam cevap gelmedi. Medya da sorunu hafifletme çabasına girdi. Sanki biz durup dururken ortamı Fenerbahçe Kulübü geriyormuş gibi bir hava oluştu.


Fenerbahçe Başkanı Ali Koç