Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan transfer açıklaması

Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan transfer açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada "Transferde ayrılacak oyuncu da olacak, gelecek oyuncu da olacak" ifadelerini kullandı.

Maç sonrası açıklama yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç "Ben Sivas’ı, Anadolu’nun Kadıköy’ü olarak tanımlarım. 3 puan almak için zor bir deplasman, soğuğu da eklediğimiz zaman zor olacağını biliyorduk. 1-1 maçın hakkıydı. Sezon sonunda 1 puanın değeri daha iyi belli olacak. Mecnun (Otyakmaz) Başkana misafirlikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Maçın saat 19.00'da oynanmasının sorulması üzerine Koç "Geçen hafta da söyledim. Maç saatleriyle ilgili talebimiz olmaz. Erzurum'da saat 4'te oynadık. Federasyona yardımcı olmak lazım. İnanılmaz yoğun takvimi ayarlamaya çalışıyorlar. Erken saatlerde 3-5 derece daha sıcak olacaktı ama tartışacak veya tenkit edecek bir şey olduğunu zannetmiyorum. Federasyonun bu konuda hakkını vermek lazım" ifadelerini kullandı.

TRANSFER SÖZLERİ

"Mesut Özil ve Szalai'nin transferinden sonra ayrılacak ve gelecek isimler olacak mı?" sorusuna yanıt veren Ali Koç "Ayrılacak da olacak, gelecek de olacak. İsimleri belli ama zamanı gelince açıklarız" yanıtını verdi.

fenerbahçe Ali Koç Fenerbahçe transfer haberleri