Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan transfer açıklaması

Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan transfer açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Eden Hazard iddialarını yalanlarken Vedat Muriqi'in de transfer gündemlerinde olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3-1 kazanılan Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarına konuştu.

Eden Hazard iddialarını yalanlayan Ali Koç, Perotti'nin ayrılacağının sinyalini verdi. Ali Koç, Vedat Muriqi'nin gündemlerinde olmadığını bildirirken kanat transferine de vurgu yaptı.

''PEROTTI İÇİN ÜZGÜNÜM''

''Çok fazla sakatlıkla uğraşıyoruz. Perotti geldi burada 4 maç oynadı, oynadığı maçlarda katkı verdi ama talihsiz bir şekilde bir sakatlık daha geçirdi. Görünen o ki zaten bu sene faydalanamayacağız. Yaptığımız sözleşme çerçevesinde hareket edeceğiz. Çok karakterli bir futbolcu, çok üzgünüm.''

''EDEN HAZARD KONUSUNDA ŞAŞIRIYORUM SİZE''

''Eden Hazard iddialarını duyuyorum, şaşırıyorum size... Böyle bir şey yok. Vedat Muriqi ile ilgili bana hocamızdan ve sportif direktörümüzden gelen bir şey yok. İnşallah orada kalır ve hayallerinin üzerinde bir başarı sağlar. Sabırlı olması lazım. Vedat buranın çocuğudur. Türkiye'ye dönme gibi bir durum olursa tabii ki ilgileniriz ama şu an öyle bir şey yok.''

''KANAT TRANSFERİ YAPMAMIZ GEREKİYOR''

"Samuel iyi bir oyuncu. Uzun süredir takip ediyorduk. Erken gelsin isterdik ama şu an sundukları şartlar kabul edilebilir değil. Dolayısıyla Samuel olmazsa kanat bakmamız gerekiyor. Öyle bir lig yaşıyoruz ki 2-3 maçta öyle bir sakatlık yaşarsınız ki transfer penceresinde farklı şeyleri değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz. Amacımız yazın yoğun bir transfer döneminde olmamak. Birkaç dokunuşla Fenerbahçe'nin kalıcı kadrosuyla yoluna devam etmesini temenni ediyoruz."

fenerbahçe Ali Koç Fenerbahçe transfer haberleri