Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan takıma destek: "Şampiyon olacağız"

Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan takıma destek: "Şampiyon olacağız"

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta 2 kez mağlup olarak liderliği Galatasaray'a kaptıran, Pazar günü deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan takıma ve teknik kadroya tam destek mesajı geldi.

Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile karşılacak Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'tan teknik kadroya ve takıma tam destek mesajı geldi.

Samandıra Can Bartu Tesislerine ziyarette bulunan Başkan Ali Koç, kalan 15 hafta için takımın kalitesine güvendiğini ve aile ortamının, takım ruhunun ve sinerjinin yeniden yakalanması halinde şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

Lider Galatasaray'ın sadece 3 puan gerisinde olduklarını hatırlatan Başkan Ali Koç, Fenerbahçe tarihinde birçok şampiyonluğun ağır mücadeleler sonunda elde edildiğinin altını çizdi.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Erol Bulut ve oyuncularla görüşen Ali Koç, kendisi gibi onların da şampiyonluğa inancının tam olduğunu ancak bunun takımın sahada sergileyeceği radikal değişikliklere, takım oyununa bağlı olduğunu söyledi.

Trabzonspor maçını kazanacaklarına olan inancını ifade eden Başkan Ali Koç, takımın gücüne ve karakterine güvendiğini dile getirdi.

Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamanın başka takımlarda yaşananlar ile hiç benzemediği ve mutlu sona ulaşılması durumunda daha önce tecrübe etmedikleri bir mutluluk yaşayacaklarını oyuncu grubuna anlatan Ali Koç, bir galibiyetle camiadaki havanın değişeceğini, Trabzonspor maçı ile yeniden bu çoşkuyu yaşayabileceklerini söyledi.

Taraftarın şu an mutsuz olduğunu, bundan dolayı kendisinin de çok üzüldüğünü dile getiren Başkan Ali Koç, camiayı mutlu etmenin yolunun futbolcuların sahada savaşmasından, formaya yakışır bir mücadele ortaya koymasından ve takımın tek odağının taraftarın inancı-desteği ile yeniden camia ile bir ve bütün olup hedefe yürümek olması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: DHA

fenerbahçe Ali Koç Erol Bulut Trabzonspor Fenerbahçe maçı