Ali Koç: "Buna yol kazası diyelim"

Fenerbahçe
Ali Koç: "Buna yol kazası diyelim"

Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Ümraniyespor'la 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, "Bu beklenmedik bir sonuç ama belki de hayırlı bir sonuç eksiklerimizi görmek adına. Buna yol kazası diyelim. Panik yapacak hiçbir şey yok." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe, Süper Lig'in ilk haftasında Ümraniyespor'la sahasında 3-3 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç alınan beraberliği şu sözlerle değerlendirdi:

"Bu beklenmedik bir sonuç. Lige hep kazanarak başlıyorduk ama sonra sıkıntıya giriyorduk. Belki de bu sonuç hayırlı olacak ve iyiye gideceğiz. Panik yapacak hiçbir şey yok. 

Taraftarın görmek istediği futbol en kısa sürede norm haline gelecektir. Buna yol kazası diyelim.

Penaltı bana net dışarıda gibi geldi. VAR'da da bayağı bir zaman harcandı. Hakem kötüydü ama bizim oynadığımız oyun da kötüydü. Hakemin ne olduğuna girmeme gerek yok.

Burada 2 tane Avrupa maçı gördük, orada da gördünüz hakemleri. 90 dakikaya bu kadar hata sığdırmak da beceri ister. Hakeme bu kadar konsantre olmaya da gerek yok. Kötü performans sergiledik ama bu hakem performansı da kabul edilemez.

Yabancı sayımız, kurallar ne diyorsa o olacaktır. Çok doğru bir kural değişikliği oldu. Sayın Süleyman Hurma'nın fikriydi, doğru bir karardı. Bu yüzden de TFF olumlu baktı.

Forvet en pahalı pozisyon. Maddi sıkıntı olunca, istediğinizi yapamazsınız. Transferin son haftası, geçmişte de gördüğümüz gibi çok farklı şeyler olabilir. Özellikle onu bekliyoruz.

İmza atmadan isim açıklamayız. Maxi Gomez diyorsunuz, bugüne kadar bize neler yakıştırıldı... Sadece bize de değil, diğer takımlara da. Kamuoyu transfer istiyor değil. Bu yumurta-tavuk meselesi. Bazı medya mensupları, menajerlerle iş yapıyor."

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Ali Koç Fenerbahçe Ümraniyespor maçı