Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Arda Turan'a verilen ceza az bile!"

Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Arda Turan'a verilen ceza az bile!"

Süper Lig'in 25. haftasında Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Galatasaraylı futbolcu Arda Turan'a verilen 2 maçlık cezanın sorulması üzerine, "Az bile verdiler" yorumunda bulundu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 25. haftasındaki Fatih Karagümrük galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

"Güzel bir saha vardı." diyen Ali Koç, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Takımı, hocamızı, teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Güzel reaksiyon verdiler. İlk yarıda oynadığımız futbolu maça yayarsak daha güzel olacak. Sakatlarımız da dönüce daha iyi olacak." dedi.

Koç, "Arda Turan'a verilen 2 maç ceza için ne düşünüyorsunuz?" sorusuna "Az bile vermişler." yanıtını verdi.

"ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR!"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklamalarına değinen Ali Koç, "Mustafa Cengiz'e şu an bir cevap vermeyeceğim ama yalanları, iftiraları, başta beni ve kulübümü hedef almaları... Biz buna yetişemeyiz. Algı operasyonu yapıyorlar! Sanmayın ki biz bunlara cevap vermeyeceğiz. Zamanı gelince arkadaşlar cevap verecek. Siz basın mensuplarından rica ediyorum koskoca adamların bu iftiralarını bir araştırın. Devletimizin kurumlarını zan altında bırakıyorlar. Bir yere kadar yaşa, kuruma hürmet edebiliriz. Biz de bir camiayı temsil ediyoruz. Ayıp ediyorlar." şeklinde konuştu.

son dakika son dakika haber fenerbahçe Ali Koç Arda Turan Galatasaray Mustafa Cengiz