Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: Başkanımız Ali Koç bugün Galatasaray camiasına bir çağrı yapacak

Spor haberleri Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik: Başkanımız Ali Koç bugün Galatasaray camiasına bir çağrı yapacak

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, hakem tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bilecik, "Galatasaray camiasına sesleniyorum, futbolu saha içinde oynayalım" dedi. Bilecik ayrıca, bugün Ali Koç'un Galatasaray camiasına bir çağrı yapacağını söyledi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, kulüp televizyonunda Ümraniyespor maçı ve hakem tartışmaları konusunda açıklamalarda bulundu.

Bilecik'in açıklamalarından satır başları şöyle:

- 19 Ekim 2022'de MHK başkan yardımcısı Murat Ilgaz'ın görevden alınmasını istediler. Ilgaz için Fenerbahçe kongre üyesi dediler. Uzaktan yakından alakası olmayan şeyler.

- Bu kurguyu yapanın başına yıkarız dediler. Tam 96 gün geçmiş. GS TV'de yayınlayacağız dediler, nerede bu yayın? Sözünüzün arkasında olmak gerekiyor.

- Dünkü maçta özellikle ikinci golümüz öncesinde kalkan ofsayt bayrağı ki; VAR bu haksızlığın önüne geçmeseydi yine muazzam bir gönüllere, vicdanlara dokunan bir hata olacaktı.

- Fenerbahçe formasıyla kararlar veren PFDK söylemini işittik. Ama sezon başından bu yana en fazla cezayı Fenerbahçe yemiş.

- Galatasaray camiasına sesleniyorum, futbolu saha içinde oynayalım.

- Galatasaray, işine gelmeyeni hedef yapar. Hep geçmişten alışkanlık olmuş. Ortada bir gri pozisyon varsa hep Fenerbahçe aleyhine çalınması lazım gibi düşünüyorlar. Artık kafalarına göre at koşturamıyorlar.

- Başkanımız Ali Koç bugün Galatasaray camiasına bir çağrı yapacak. Bu çağrıyı spor camiası görünce eminim ki takdir edecekler.

Kaynak: Haber Global TV

Erol Bilecik Galatasaray fenerbahçe Ali Koç