Fenerbahçe başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım karşı karşıya geldi

Haber Merkezi
Gündem haberleri Ali Koç Aziz Yıldırım Fenerbahçe
Fenerbahçe başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım karşı karşıya geldi

Fenerbahçe başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım katıldıkları canlı yayında açıklamalarda bulundu. İki başkan adayının, yayının başında ayağa kalkıp tokalaşması ise dikkati çekti.

Fenerbahçe başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım 6 yıl aradan sonra canlı yayında bir araya geldi. İki aday, yayının başında el sıkıştı. 

Programdan öne çıkan başlıklar şu şekilde:

Aziz Yıldırım: Başkanım gel bir öpüşelim, sarılalım. Sen hep diyorsun ya yeni sayfa açalım. Gel yeni sayfa açalım. Sen bu akşam konuşmanda dedin. Bunun için konuşacağım dedim. Siz güldünüz konuşmanızda. Geçmişi kapattık. Pazartesi ben seçilirsem veya Aziz Bey seçilirse Anti-Fener lobisine beraber mücadele edelim. Beraber nasıl mücadele edeceğiz oradan başlayalım.

Ali Koç: Öncelikle teşekkür ederiz. Başkan beni aradı. Tanımadığım numarayı açmam. Eve geldim, telefonu açtım, 8 gibiydi, siz çıktınız. Sayın Başkan 'kabul edelim, ulusal kanala çıkalım' dedi. Ben FBTV'yi istemiştim. Birkaç kişiyi aradık, moderatörsüz olmaz dediler. Burada karar kılındı. Geç çıkmamızın sebebi benden kaynaklı. Nikah şahitliğimiz vardı. Yurt dışından Fenerbahçelilerin gezintisi vardı. O yüzden geç kaldık.

Kim kazanırsa kazansın yarın, bir ve bütün Fenerbahçe'ye ihtiyacımız var. Güç birliğine ihtiyacımız var. Neye karşı güç birliği? Futbolun olağan akışıyla anlatılamayacak şeyler yaşadık. Camia bir ve bütün olmadığı için Fenerbahçe'nin caydırıcı gücü çok azaldı. Sayın Aziz Yıldırım, 'Siz beceremiyorsunuz' düşüncesi içinde.

Bu akşamki samimiyetinizi sorgulama sebebim geçmişte yaşananlar. Nihat Özdemir '2011'den beri şike yapılmıyor' dedi. Ne yaptınız? Benim uğruna çok şey yapacağım Aziz Yıldırım. Tanımadığım bir Aziz Yıldırım konumunda son 6 yılda. Köstek oldunuz.

Sizin bıraktığınız takımdan FFP konusunda bugünkü rahatlığımız yoktu. İlk 2 sene hatalarımız oldu. 2. senede bile 22. haftada şampiyonluğun en büyük adayı bizdik. 21 puanın sadece 3'ünü alabildik. Doğradı hakemler bizi."

Yıldırım: Başkanlığımla şu an arasında hiçbir fark yok. 'Biz mağlup olduk eğlendiler' dedin. 2 Kasım benim doğum günüm. Sen hep başarısız oluyorsan ben ne yapayım? 6 senede 1 defa doğum günü kutladım.

Londra'daki baronlar benden dolayı seni destekliyorlar. İşleri seninle benimle değil, Türkiye'yle. Senin etrafındakiler de biliyorlar. O kadar söyledim araştırın. FETÖ'cü onlar.

Aziz Yıldırım-Ali Koç el sıkışma