Fenerbahçe, Barış Sungur transferini bitiriyor

Fenerbahçe
Fenerbahçe, Barış Sungur transferini bitiriyor

Fenerbahçe'nin TFF 3. Lig ekiplerinden 1928 Bucaspor forması giyen Barış Sungur'un transferinde kulübü ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

Fenerbahçe gelecek vadeden bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Trtspor'un haberine göre, Sarı-Lacivertliler, 18 yaşındaki genç forvet Barış Sungur'un transferi için kulübü 1928 Bucaspor ile anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor.

Barış Sungur, devre arasında yükseldiği A takımda 2 maçta toplam 47 dakika süre aldı ve 1 gol atıp 2 de asist üretti.

1928 BUCASPOR BAŞKANI CİHAN AKTAŞ: "KULÜPLER OLARAK EL SIKIŞTIK"

Konuyla ilgili DHA'ya açıklamalarda bulunan 1928 Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, "Henüz resmi bir imza yok ama aramızda söz verdik. Para alışverişi yapmadık. Barış, 1 yıl daha bizde oynayacak, Fenerbahçe daha sonra oyuncuyu alacak. Fenerbahçe henüz Barış'la görüşmedi. Sadece kulüpler olarak el sıkıştık" dedi.

Barış'ın sarı-lacivertlilerle yapacağı sözleşme süresinin netleşmediğini belirten Bucaspor Başkanı Aktaş, "Biz oyuncunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay alma konusunda anlaşma sağladık. İki kulüp olarak rakam açıklamama kararı aldık. Sayın Ali Koç, satış rakamının çok üzerinde bir teklif sundu. Kendisi daha önce bireysel olarak tesislerimizdeki fiziksel şartları düzeltip, sentetik çimli sahalarımızı yenileme sözü vermişti. Anlaşma olmasa da Türk futbolu adına bunu yapacağını belirtmişti" diye konuştu.

Fenerbahçe, Barış Sungur transferini bitiriyor - Resim : 1

fenerbahçe Barış Sungur Fenerbahçe transfer haberleri