Fenerbahçe Arjantinli yıldız için yaptığı teklifi yükseltti

Fenerbahçe Transfer İtalya Serie A Konferans Ligi
Fenerbahçe Arjantinli yıldız için yaptığı teklifi yükseltti
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe, bir süredir İtalya Serie A ekibi Bologna'da kariyerini sürdüren Nicolas Dominguez ile ilgileniyordu. Sarı-lacivertlilerin İtalyan ekibinin inadını kırmak için teklifini 10 milyon euro'ya kadar yükselttiği belirtildi.

Konferans Ligi'nde dün Zimbru ile karşılaşan ve taraftarlarına adeta bir gol şov izleten Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Tadic, Dzeko gibi dünyaca ünlü isimlerle anlaşan Sarı-lacivertliler, bir yıldız ismin daha peşinde.

İtalyan basınından Corriere Dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe Bologna'nın futbolcusu Nicolas Dominguez için yaptığı teklifi yükseltti.

Sarı-lacivertlilerin Arjantinli oyuncu için yaptığı teklifi 10 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 10'luk pay verilmesi şeklinde revize ettiği iddia edildi.

Oyuncunun menajeri Pablo Sabbag'dan edinilen bilgiye göre ise 25 yaşındaki futbolcu iki faktörden dolayı Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor:

Dominguez, İtalya Serie A ekibi Bologna'da yıllık 900 bin euro kazanıyor. Fenerbahçe'nin ise oyuncuya yıllık 3 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü. Başarılı oyuncuyu etkileyen bir diğer etkenin ise Sarı-lacivertlilerin Dzeko, Tadic, Becao gibi kaliteli isimleri transfer ederek iddialı bir kadro kurması oldu.

BOLOGNA'NIN FENERBAHÇE'DEN BEKLENTİSİ

Bologna'nın ise Fenerbahçe'den 12 milyon euro bonservis bedelinin yanı sıra bir sonraki satıştan yüzde 30'luk pay beklentisi içerisinde olduğu ifade edildi.

İtalyan ekibinin bu transferde tok satıcı rolünde olduğu ve istediği meblağda bir teklif gelmemesi durumunda oyuncuyu takımda tutmak istediği belirtildi.

Merkez orta saha pozisyonunda oynayan futbolcu geçen sezon 34 kez sahaya çıkarken 3 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

17 milyon euro piyasa değeri bulunan yıldız isim Arjantin Milli Takımı'yla da 11 kez sahaya çıktı ve 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Süper Lig Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe transfer haberleri son dakika Fenerbahçe transfer söylentileri Nicolas Dominguez Bologna İtalya Serie A