Fenerbahçe Arda Güler'in alternatifini buldu, işte gözden çıkarılan bonservis

Fenerbahçe Juventus Transfer
Fenerbahçe Arda Güler'in alternatifini buldu, işte gözden çıkarılan bonservis

Fenerbahçe, takımdan ayrılacak Arda Güler'in yerini doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin Juventus'ta forma giyen Kenan Yıldız'ın peşinde olduğu ve ciddi bir bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edildi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, takımdan ayrılan ve ayrılması muhtemel isimlerin yerlerini doldurmak için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sarı-lacivertliler, rekor bir bonservis bedeliyle Real Madrid'e gitmesi beklenen Arda Güler'in yerini doldurmak için harekete geçti.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe, Juventus'un genç yıldızının peşine düştü.

Kanarya, aynı yaşta, aynı profilde bir isim olan ve geleceğin büyük yıldız adaylarından birisi olarak gösterilen Kenan Yıldız'la ilgileniyor.

Almanya doğumlu olan ve Bayern Münih altyapısında yetişen golcü oyuncu geçen sezon Juventus genç takımıyla 11 gol kaydedip, dikkatleri üzerine çekmişti. Daha sonrasında ise İtalya 3. Ligi'nde yer alan Juventus B takımıyla da 7 kere sahaya çıkmıştı.

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç oyuncuyu Bayern Münih günlerinden beri takip ettiği hatırlatıldı. Sarı-lacivertlilerin bu transfer için 10 milyon Euro'yu gözden çıkarabileceği fakat Juventus'u bu konuda ikna edebilmenin kolay olmayacağı belirtildi.

JUVENTUS KENAN'I BIRAKMAK İSTEMİYOR

Haberde; Juventus'un yeni sportif direktörü Giuntoli'nin golcü oyuncunun geleceği ile ilgili şüpheleri ortadan kaldırması gerektiği ve Avrupa'nın en gelecek vaat eden oyuncularından birini değerlendirmesi gerektiği ifade edildi.

Kenan Yıldız'ın sözleşmesi 2025'te sona erecek. Juventus'un sözleşme uzatmak için teklif yapabileceği, golcü ismi A Takım kadrosuna alabileceği veya da Serie A ya da La Liga'da bir ekibe kiralayabileceği yorumları yapıldı.

Almanya doğumlu oyuncu Türkiye Milli Takımının genç yaş kategorilerinde forma giyiyor. Kenan, U21 takımımızla 6 maça çıkarken 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer gündemi Fenerbahçe haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Kenan Yıldız Juventus