Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarıda açıldı

Antalyaspor Fenerbahçe
Fenerbahçe, Antalya'da ikinci yarıda açıldı

Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yükseldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu.

Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Antalyaspor, Haji Wright'ın 14. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya hızlı başlayan sarı-lacivertlilerde Michy Batshuayi, 55. dakikada attığı golle skorda eşitliği sağladı.

Golden sonra baskılı oyununu sürdüren Fenerbahçe'de 62.dakikada sol kanattan yapılan ortaya Michy Batshuayi topa kafayı vurdu, Güray'dan seken topu kaleci Alperen kontrol etti. Yapılan VAR incelemesi sonrasında Güray'ın topa elle müdahale ettiği belirlendi ve penaltı noktası işaret edildi. Penaltı vuruşunu kullanan Batshuayi, top ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi ve Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçirdi.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve sarı-lacivertliler sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bu sonucun ardından ligde üst üste 2. galibiyetini alan Fenerbahçe 35 puana yükseldi ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunu Galatasaray'dan devraldı. Üst üste 3. mağlubiyetini alan Antalyaspor ise 16 puanda kaldı.

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe derbi maçta sahasında Galatasaray'la karşılaşacak, Antalyaspor ise Hatayspor'a konuk olacak.

Fenerbahçe Antalyaspor Batshuayi

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Antalyaspor Süper Lig Antalyaspor - Fenerbahçe maçı Süper Lig puan durumu