Fenerbahçe Altay Bayındır'ın transfer şartlarını açıkladı... İşte bonservis bedeli...

Fenerbahçe
Fenerbahçe Altay Bayındır'ın transfer şartlarını açıkladı... İşte bonservis bedeli...

Fenerbahçe kulübü Altay Bayındır'ın Manchester United'a transfer bedelini ve sözleşme şartlarını açıkladı. Öte yandan Sarı-lacivertli kulüp Altay için duygusal bir mesaj da yayınladı.

Fenerbahçe kulübü, Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır için İngiliz kulübünün 5 milyon euro bonservis ödeyeceğini duyururken diğer şartları da açıkladı.

İşte o açıklama:

"Kulübümüz, milli kalecimiz Altay Bayındır’ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United FC ile 5 Milyon Euro bonservis, sonraki satıştan %20 pay, satış bedelinin 10 milyon Euro’yu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon Euro pay olacak şekilde anlaşma sağlamıştır.

2019 yılında kadromuza katılan Altay Bayındır, kısa sürede gösterdiği başarılı performansla hem takımımızın hem de taraftarlarımızın vazgeçilmezi oldu.

Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile Futbol A Takımımızda kaptanlık sorumluluğunu genç yaşta üstlenen Altay Bayındır, millî takımın da önemli isimlerinden biri olmayı başardı.

Bugüne kadar verdiğin tüm emekler için Altay Bayındır’a teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde sonsuz başarılar diliyoruz."

FENERBAHÇE'DEN DUYGUSAL VEDA MESAJI

Kulüp ayrıca sosyal medyadan Altay Bayındır için duygusal bir mesaj da yayınladı.

İşte o mesaj:

"Yolun Açık Olsun Fenerbahçe’nin Evladı Altay Bayındır 21 yaşında merhaba dediğin Çubuklu ile bugün bir hikâyeyi geride bırakıyorsun… Zor günler yaşadın belki çok üzüldün çok üzüldük ama Sarı Lacivert'e inanmaktan bu formaya bağlılıktan hiç vazgeçmedin! Şimdi senin için yeni bir meydan okuma başlıyor! Unutma ki Kulübün ve taraftarın hep seninle! Fenerbahçe hep senin evin! Kalplerimiz hep yanında! Başarıların gururumuz, Mutluluğun mutluluğumuz olacak! Yolun açık, Şansın bol olsun!"

Kaynak: Haber Global TV

Altay Bayındır fenerbahçe futbol Manchester United' son dakika transfer haberleri