Liderlik maçında kazanan Fenerbahçe!

Fenerbahçe Adana Demirspor
Liderlik maçında kazanan Fenerbahçe!

Süper Lig'in 3. haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ederek averaj farkıyla liderliğe yükseldi.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında Adana Demirspor'u konuk etti. Sarı-lacivertliler sahadan 4-2 galip ayrılan taraf oldu.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 20. dakika (penaltıdan) ve 41. dakikada Enner Valencia, 47. dakikada Miha Zajc ve 84. dakikada Ezgjan Alioski kaydetti.

Konuk Adana Demirspor'un golleri ise 56. dakikada (penaltıdan) Younes Belhanda ve 66. dakikada Artem Dzyuba'dan geldi.

Adana Demirspor'da Yaroslav Rakitskiy, mücadelenin 82. dakikasında Diego Rossi'ye yaptığı hareketin ardından VAR'dan gelen uyarıyla direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 7'ye yükseltti ve averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Bu sezon ilk puan kaybını yaşayan Adana Demirspor ise haftayı 6 puanla 6. sırada tamamladı.

Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak, Adana Demirspor ise Ümraniyespor'u konuk edecek.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Adana Demirspor Süper Lig Fenerbahçe Adana Demirspor canlı maç izle Fenerbahçe Adana Demirspor canlı izle Fenerbahçe Adana Demirspor izle Fenerbahçe Adana Demirspor maçı izle