Hatayspor'dan açıklama: "Fenerbahçe, Aaron Boupendza için teklif yaptı"

Fenerbahçe Hatayspor
Hatayspor'dan açıklama: "Fenerbahçe, Aaron Boupendza için teklif yaptı"

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Rus ekibi Krasnodar'a transferi son anda iptal olan Gabonlu forvet oyuncusu Aaron Boupendza için "Fenerbahçe açık açık oyuncuyu istiyor, iyi de bir teklif yaptılar" dedi.

Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza için Rus ekibi Krasnodar transfer teklifinde bulunmuştu.

Hatayspor, Rus ekibiyle 8.5 milyon Euro + sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında anlaşmaya varırken, oyuncu kişisel şartlarda Krasnodar ile anlaşamadı ve takımda kalma kararı aldı.

Radyospor'a konuşan Hatayspor'un basın sözcüsü Rahmi Vardı, ''Yaklaşık 8,5 milyon Euro’dan anlaşma sağlandı. Sonraki satıştan yüzde 20’lik pay anlaşması yapıldı. Sonradan oyuncumuz kulüpte kalmayı belirtti. Yanlış anlaşılmasın, oyuncumuz Krasnodar’a gitmek istemiyor diye bir durum söz konusu değil.'' diye konuştu.

FENERBAHÇE, AARON BOUPENDZA'YA TEKLİF YAPTI MI?

Rahmi Vardı, Boupendza'ya Türkiye'den de taliplerin olduğunu vurguladı. Boupendza'nın .

Vardı, adı transfer döneminin son günlerinde Galatasaray ile anılan Boupendza'ya Fenerbahçe'nin de talip olduğunu belirterek, "Açıkçası oyuncumuzun Türkiye’de kalıp, Türkiye’de hizmet etmesini isteriz. Tabii ki burada kalmasını isteriz. Fenerbahçe’nin almasını isteriz. Galatasaray da alabilir. Ama futbolcumuzun aklında böyle bir şey yok. Açık söylüyorum Hatayspor’da başarılı olduktan sonra yurt dışına gitmek istediğini belirtti. Türkiye'den ve yurt dışından 6-7 kulüp teklif getirdi. Kimisi takas önerdi, kimisi teklif. Rusya’dan bir kulüp var. Dinamo Kiev talip. Türkiye’den de Fenerbahçe açık açık oyuncuyu istiyor, iyi de bir teklif yaptılar" dedi.

SÜPER LİG'DE 23 MAÇTA 18 GOL ATTI, GOL KRALLIĞI YARIŞINDA ZİRVEDE

Sezon başında 350 bin Euro karşılığında transfer edilen Aaron Boupendza, Hatayspor formasıyla Süper Lig'de şimdiye dek 23 maça çıktı ve 18 gol kaydetti.

Boupendza, gol krallığı yarışında en yakın rakipleri Beşiktaşlı Aboubakar ve Larin'in 6 gol önünde zirvede bulunuyor.

Hatayspor'dan açıklama: "Fenerbahçe, Aaron Boupendza için teklif yaptı" - Resim : 2

Hatayspor Aaron Boupendza fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri Boupendza Fenerbahçe