Fedor Smolov, 18 yaşına giren nişanlısının doğum günü için karantina yasağını delerek Rusya'ya gitti

koronavirüs
Fedor Smolov, 18 yaşına giren nişanlısının doğum günü için karantina yasağını delerek Rusya'ya gitti

Celta Vigo'nun 30 yaşındaki Rus golcüsü Fedor Smolov, İspanya'daki yurt dışı çıkış yasağına ve kulübü izin vermemesine rağmen, 18 yaşına giren nişanlısının doğum günü partisine katılmak için ülkesine gitti.

İspanya La Liga'da Celta Vigo takımında oynayan Fedor Smolov, 18 yaşına basan nişanlısı Maria Yumasheva'nın doğum gününe katılmak için yurt dışı çıkış yasağını hiçe sayarak Rusya'ya gitti. 

Fedor Smolov, 18 yaşına giren nişanlısının doğum günü için karantina yasağını delerek Rusya'ya gitti - Resim : 1

Smolov'un bir süre önce Celta Vigo yönetiminden ailevi sorunlarını çözmek için Rusya'ya gitme izni istediği, ancak koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan İspanya'da yurt dışına çıkış yasağı olduğu için bu isteğinin geri çevrildiği öğrenildi.

AS'a konuşan bir Celta Vigo yöneticisi "Özel sebeplerden dolayı Rusya'ya gitmek istediğini bize bildirdi. Biz de yasağı hatırlatarak kendisine izin veremeyeceğimizi söyledik. Daha sonra bize Rusya'ya gittiğini bildirdi. Sorunu çözer çözmez de geri döneceğini söyledi" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki futbolcuya Rusya'dan dönüşünde ağır ceza verileceği belirtildi.

Bu olay, Pione Sisto'dan sonra Celta Vigo'da yurt dışına çıkış yasağını delen ikinci futbolcu oldu. Sisto da bir hafta önce arkadaşının arabasıyla Danimarka'ya gitmişti.

Sözcü

Celta Vigo İspanya Rusya koronavirüs yurt dışı çıkış yasağı