Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos normal sezonu 4. bitirdi

haberglobal.com.tr
Fatih Terim Panathinaikos Yunanistan Süper ligi
Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos normal sezonu 4. bitirdi
FOTOĞRAF: AA

Yunanistan Süper Ligi'nin 26. haftasında Fatih Terim'in takımı Panathinaikos deplasmanda karşılaştığı OFI ile 2-2 berabere kalarak normal sezonu 4. bitirdi. Yunanistan Ligi'nde şampiyon 10 hafta sürecek play-off maçlarının ardından belli olacak.

Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezonun son haftası olan 26. hafta maçında OFI ile Fatih Terim'in takımı Panathinaikos mücadele etti.

OFI Thodors Vardinogiannis Stadyumu'nda oynanan mücadelede OFI ile Panathinaikos 2-2 berabere kaldı.

Panathinaikos'un gollerini 35'te Fotis Ioannidis ve 83'te Andraz Sporar kaydetti. OFI'nin sayıları ise Jesus Nunez ve Aaron Iseka'dan geldi.

Panathinaikos'ta forma giyen milli futbolcu Samet Akaydın karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

Ligde çıktığı son 4 maçta sadece 1 kez kazanabilen Panathinaikos 56 puanla normal sezonu 4. basamakta tamamladı.

Ligde 60 puan toplayan PAOK normal sezonu zirve tamamlarken, 2. sırada 59 puanlı AEK ve 3. sırada ise 56 puanlı Olympiakos yer aldı.

YUNANİSTAN LİGİ'NDE PLAY-OFF SİSTEMİ NASIL?

Yunanistan Süper Ligi'nde 26 hafta süren normal sezonu ilk 6 sırada bitiren takımlar play-off oynama hakkı elde ediyor. İlk 6 takım, kendi arasında bir iç saha ve bir deplasman maçı olmak üzere iki kez karşı karşıya gelecek. İlk 6'daki her bir takım play-off sistemiyle toplamda 10 maç daha oynayacak.

Bu 10 maçta elde edilecek puanlar normal sezonda toplanan puanların üstüne eklenecek ve puan sıralamasında zirvede olan takım sezonu şampiyon olarak tamamlayacak.