Fatih Terim, Burak Elmas'ın Barcelona maçı davetine olumsuz yanıt verdi

Galatasaray
Fatih Terim, Burak Elmas'ın Barcelona maçı davetine olumsuz yanıt verdi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın Camp Nou'ya davet ettiği sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Fatih Terim, maçı televizyondan izleyeceğini belirterek bu davete olumsuz yanıt verdi.

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörü Fatih Terim'i ve eşini Camp Nou'da oynanacak maça davet ederken Terim'den Elmas'ın davetine olumsuz yanıt geldi.

68 yaşındaki deneyimli teknik adam, maçı televizyondan izleyeceğini belirterek davet için Burak Elmas'a teşekkür etti.

İşte Burak Elmas'ın davet mektubu ve Fatih Terim'in yanıtı:

BURAK ELMAS'IN FATİH TERİM'E GÖNDERDİĞİ DAVET MEKTUBU

"Sevgili Fatih hocam;

Büyük katkılarınız ve emekleriniz sayesinde elde ettiğimiz Avrupa Ligi'nde son 16 takım arasında mücadele etme hakkının ilk müsabakası olan 10 Mart'taki Barcelona deplasmanında kıymetli eşiniz Fulya Hanımefendi'yle birlikte takımımızın yanında olmanızdan mutluluk duyacak ve kuvvet alacağız.

Davetimize icabet edebilmeniz halinde seyahatimiz için gereken organizasyonla bizzat ilgilenmekle bahtiyar olacağım.

İçten sevgi ve saygılarımla."

FATİH TERİM'İN BURAK ELMAS'IN DAVETİNE VERDİĞİ YANIT

"Sayın Burak Elmas,

Davetiniz ve bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde elde ettiğimiz başarıyı takdir eden sözleriniz için teşekkür ederim.

Ben hayatım boyunca Galatasaray'a hep inandım. Galatasaray, saha sonuçlarından bağımsız olarak, benim için asla irtifa kaybetmeyen, her zaman en üst seviyede kalan, saygınlığını daima koruyan ve kendisine kolay dokunulmasına izin verilmeyen, yaptıklarıyla koca bir ulusun ufkunu açan büyük bir kulüp oldu.

Bilmenizi isterim ki, perşembe gecesi televizyon başında, yaklaşık yarım asırdır hiç yitirmediğim aynı duygu, heyecan ve duygusal yoğunlukla takımımızı destekleyeceğim.

Kalbim, bu sezon Avrupa'da sergiledikleri performansla taraftarımıza verdikleri keyfi sahada da yaşayan evlatlarımla olacak. Bu vesileyle, sizin şahsınızda teknik heyetimize, oyuncularımıza ve tüm camiamıza başarılar dilerim. Umuyorum ki, İstanbul'da turu geçen taraf biz olacağız. Sevgilerimle."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Fatih Terim burak elmas Barcelona Galatasaray maçı UEFA Avrupa Ligi