Fatih Terim: Bazı sürprizler yapabiliriz

Galatasaray Fatih Terim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Randers maçı öncesi açıklama yaptı. Terim, Morutan transferi ve Babel ile Falcao'nun geleceği hakkındaki sorulara da yanıt verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Danimarka temsilcisi Randers ile yapılacak rövanş maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Fatih Terim'in açıklamaları:

Bu transfer politikasına devam etmek istiyoruz. Yüksek gibi görünen transfer bedellerinin kabul edilebilir bir maaş skalası ile dengeleyerek gittiğimizi düşünüyorum. Böylelikle hem yarışmacı bir takım hem de ciddi bir yatırım yapıyoruz. İnanıyorum ki bu yatırımların da Galatasaray'a büyük karlar getirerek döneceğini düşünüyorum. 

FALCAO VE BABEL'İN DURUMU

Gelenler de gidenler de futbolun doğasında olan şey. Açıkçası son maçtan sonraki söylediğim bir cümleyi tekrar edebilirim. Ederini bulan her oyuncu ile Galatasaray yollarını ayırabilir veya alabilir. O yüzden gelen bazı teklifler var, burada tek tarafın değerlendirmesi yetmiyor. İki taraf da mutlu olursa maddi manevi öyle bir şey gerçekleşir. Şu ana kadar gerçekleşmek üzere olan bir transferimiz var, biraz sonra arkadaşlarımız bir haber verebilir bitmesiyle ilgili ama onlara teklif gelip gelmediğini ben bilmiyorum. 

MORUTAN TRANSFERİ

Şu anda aşağı yukarı bir sorun son saniyede çıkmazsa bitti diyebiliriz. Bence kadromuza yetenekli, genç ve değerli bir oyuncu katmanın mutluluğu içindeyiz. Scout ekibimizin 18 yaşından beri takip ettiği bir oyuncu olduğunu ifade etmek isterim. 

10 NUMARA AÇIKLAMASI: BAZI SÜRPRİZLER YAPABİLİRİZ

Morutan çok yönlü bir oyuncu. Problem çözen özellikleri var. Yaratıcı özellikleri var. Sol ayaklı olmasına rağmen sağ kanatta da aktif. Biz kendisinden birçok pozisyonda yararlanabiliriz. Biz 10'u Hagi'ye vermiştik. O konuyla ilgili biraz beklemeyi düşünüyorum. Bazı sürprizler yapabiliriz.

NELSSON AÇIKLAMASI

Victor Nelsson'un yerinde olmak hiç istemezdim. 21 yaşındasınız, kazanmak zorunda olduğunuz ilk maçınıza çıkıyorsunuz. Sanki ilk kez oynamıyormuş gibi oynuyorsunuz, kolay değil tabii bu.

YENİ TRANSFERLER

Ayın 8'ine kadar sadece Gedson ile ilgili değil bazı Türk oyuncularla ilgili de gelişmeler olabilir. Bizim bir sıkıntımız olmaz, hazırız. Gerekirse bazen Türk kaleci ile çıkacağız. Muslera, Uruguay milli maçından olağanüstü geç dönerse gibi bir takım mecburi durumlar da oluyor açıkçası. 20 saat uçuyor, geç maça çıkıyor, kolay değil bu işler.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Galatasaray haberleri Galatasaray transfer haberleri Fatih Terim UEFA Avrupa Ligi Play-off turu morutan Babel Falcao