Fatih Terim'den sözleşme açıklaması

Galatasaray
Fatih Terim'den sözleşme açıklaması

Süper Lig'de sezonu Beşiktaş'ın arkasında ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "31 Mayıs itibarıyla mukavelem bitiyor. Bazı zamanlar istifa zamanlarıydı ama Galatasaray'ın hatrı için yapmadım" dedi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Biz hiç bırakmadık, Florya. Çok da yaklaştık aslında. Burada ve Denizli'de gol yemeseydik... Emeği geçen herkese, bizi samimi olarak destekleyen Galatasaray taraftarlarına teşekkür ederim.

Biz, federasyon ve kurullarına göğsümüzü germişken, federasyona teşekkür edenleri de gördük. Ben yalnızım dediğim zaman çok şey ifade ettim ama anlamadılar. Dramatik bir kayıp oldu.

Sonradan bunu biz bunların hepsini aştık, içimize attık. Ama Galatasaray'ın çok başka sorunları var. Haziranda seçim var, transfer ne zaman yapılacak? Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacağız. Galatasaray'ın ciddi bir yapılanmaya ihtiyacı var. Galatasaray'ın bu kadar borcu varken, 5 başkan adayı var. Umarım hazırlardır. Bu kadar borcun altında bu kadar başkan adayı müthiş. Enkazı temizlemeden önemli yerlere gidemeyiz.

31 Mayıs tarihi itibarıyla mukavelem bitiyor. Gereğine uyduk. Bazı zamanlar istifa zamanlarıydı ama yapmadım Galatasaray'ın hatrı için. Sözümüzü yerine getirdik."

Galatasaray Fatih Terim Fatih Terim'in sözleşmesi