Fatih Terim'den Galatasaray taraftarına transfer müjdesi

Galatasaray
Fatih Terim'den Galatasaray taraftarına transfer müjdesi

Süper Lig'in ikinci haftasında sahasında Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından yaptığı açıklamada Olimpiu Morutan'ı beğendiğini yineleyerek, "Galatasaraylıları mutlu etmek için daha birçok isim açıklayacağız" şeklinde konuştu.

Galatasaray, Süper Lig'in 2. haftasında Hatayspor'u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, Morutan'ı beğendiğini yineleyerek, "Sağolsun Steau Bükreş Başkanı da gerekli şekilde açıklamaları yapıyor. Morutan transferinde biten bir şey yok, süreç devam ediyor. Galatasaraylılar merak etmesin, rahat olsunlar. Biz onları mutlu etmek için daha birçok isim açıklayacağız. Galatasaray'ın doğal felsefesinde, bu seneki yapılanmasında, ileriye dönük planlamasında yetenekli ve genç oyuncular var. Transfer bittiğinde hiç beklemeden kendilerine ilk ağızdan haberi veririz. Oyuncuların bazılarından çıkacağız, bazıları gelecek." şeklinde konuştu.

2018/19 sezonunda Steau Bükreş'e transfer olan Morutan, geçen süreçte 107 maçta forma giydi, 14 gol atıp 30 da asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Fatih Terim Galatasaray transfer haberleri Olimpiu Morutan