Fatih Terim, alkışlarla yeniden Florya'da

Fatih Terim Burak Elmas
Fatih Terim, alkışlarla yeniden Florya'da

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın seçim sonrası, Fatih Terim'in görevinin başına geçeceğini duyurmasının ardından, deneyimli hoca bugün Florya'da çalışmalara başladı. Galatasaray tarafından daha sonra Fatih Terim'in dönüşüyle ilgili bir video paylaşıldı. Terim'in 'Heyecanlıyım ya' dediği görüldü.

Burak Elmas'ın Galatasaray başkanlığı seçimini kazanmasının ardından bugünü işaret ederek, görevine başlayacağını söylediği Fatih Terim, Florya'ya yeniden ayak bastı. Terim, alkışlarla karşılandı.

Fatih Terim, alkışlarla yeniden Florya'da - Resim : 1

BALKONDAN TERİM'E SESLENDİ

Bu arada Florya'da bir taraftar, evinin balkonundan Fatih Terim'e seslendi. "Evine hoş geldin hocam evine!" diyen Galatasaraylı taraftara Fatih Terim el sallayarak karşılık verdi.

ARDA İDMANI İZLEDİ

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımın antrenmanını sözleşmesi sona eren Arda Turan da takip etti.

Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından, Fatih Terim'in yeniden Florya'ya dönüşüne ilişkin bir video yayınlandı. Videoda Terim'in tesislere gelişi, Arda Turan'ın kendisini sarılarak karşılaması yer alıyor. Terim'in görüntülerde, 'Sanki 2-3 sene gitmişiz de geri gelmişiz gibi bir heyecan var bende. Heyecanlıyım ya' sözleri kaydedildi. 

Fatih Terim, alkışlarla yeniden Florya'da - Resim : 2

Fatih Terim, alkışlarla yeniden Florya'da - Resim : 3

Burak Elmas, seçimin ardından sosyal medyadan paylaştığı mesajında, "Hocamızla görüştük, yarın sabah takımının başında, evimiz Florya'da idmanlara başlayacak.Galatasaray'ın teknik direktörü Galatasaraylı Fatih Terim'dir. Mazbata, mukavele, ve seremoni ile kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Yapacak çok işimiz var ve #BirlikteÇokŞeyBaşaracağız" ifadelerini kullanmıştı. 

Fatih Terim ise, Elmas'ın tweet'ini alıntılayarak, "Her zamanki heyecanla, #İlkGünküGibi" ifadelerini kullanmıştı. 

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi Twitter hesabı üzerinden de, Fatih Terim paylaşımı yapılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

burak elmas Fatih Terim Galatasaray