Ndao'nun Al-Ahli'ye transferi iptal oldu

Fatih Karagümrük
Ndao'nun Al-Ahli'ye transferi iptal oldu

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te, daha önce 3 milyon Euro karşılığında Al-Ahli'ye satıldığı açıklanan Alassane Ndao'nun, Suudi ekibinin sorumlulukları yerine getirmemesi üzerine kulübe geri çağrıldığı açıklandı.

Süleyman Hurma, Suudi Arabistan'ın Al-Ahli takımına transfer olduğu duyurulan Ndao'nun transferinin iptal olduğunu söyledi.

Al-Ahli'nin yapması gereken sorumlulukları yerine getirmediğini belirten Hurma, sözlerine şöyle devam etti:

"Ndao transferinde karşı tarafın yapması gereken şeyler henüz oluşmadı. Dolayısıyla o süre geçti ve biz oyuncumuzu geri çağırdık. 1-2 gün içerisinde burada olur. Bizim oyuncumuz, antrenmanlarına bizimle devam edecek. Zaten onun gitmesini arzu etmemiştik açıkçası. Tamamen oyuncumuzun önünü açmak için transferine izin vermiştik. Yoksa Ndao'nun gidişi Karagümrük adına büyük bir kazanım değildi."

Geçen sezon Galatasaray forması giyen Hollandalı oyuncu Ryan Donk ile görüşme yapıp yapmadıklarının sorulması üzerine konuşan Hurma, "Birçok oyuncunun ismi bizimle anılıyor. Anılmayan oyuncular da var, bazı oyuncularla görüşüyoruz. Transfer durumu kesinlik kazanırsa açıklarız ama şuan için bir şey söyleyemeyeceğim. Bizim şu anda takımımız tamam. Belki bir iki tane fırsat transferi yaparız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Fatih Karagümrük Al-Ahli Karagümrük transfer haberleri