Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan hakemlere sert tepki: "Bir avuç hakem Türk futbolu ile kafa buluyor"

Süper Lig Fatih Karagümrük
Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'dan hakemlere sert tepki: "Bir avuç hakem Türk futbolu ile kafa buluyor"
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma katıldığı bir canlı yayında hakemler hakkında sert ifadeler kullandı. Süleyman Hurma, "Gerekiyorsa 2-3 hafta oynamayız maçları. Oturalım bu işi düzeltelim. Bir avuç hakem Türk futbolu ile kafa buluyor" dedi.

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, hakemler hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

A Spor yayınına telefonla bağlanan Hurma, Türk futbolunun düzelmesi için gerekirse 2-3 hafta maçlara çıkamayabileceklerini belirterek şunları söyledi:

"MHK Başkanı Sayın Ahmet İbanoğlu, ekibinizle birlikte lütfen hemen istifa edin. Yoksa zaten mecburen istifa edeceksiniz.

"GEREKİRSE 2-3 HAFTA OYNAMAYIZ"

Gerekiyorsa 2-3 hafta oynamayız maçları. Oturalım bu işi düzeltelim. Yeter ki Türk futbolu düzelsin.

"HEMEN İSTİFA EDİN"

Bir avuç hakem Türk futbolu ile kafa buluyor. Serdar Tatlı, mektup bırakıyor gereği yapılmıyor. Paralel bir MHK kurmak için akademi masalı çıkardılar. MHK Başkanı Sayın Ahmet İbanoğlu, ekibinizle birlikte hemen istifa edin!

"BİZ BU İŞİ YAPAMIYORUZ DEMELERİ LAZIM"

Siz şimdi ülkede üzerinde bir sürü şaibe dolaşan adamı VAR'a koyarak nasıl ilerlemesini bekliyorsunuz. Futbolun son 35 yılına santim santim hakimim. İçeriden sızan bilgiler bizden mi çıkartılıyor. Tabii ki hakemler tarafından çıkıyor. Ne yapıyorsunuz da bu kadar bilgi geliyor. Birini hanımı çıkıp başka bir şey söyler. Sadece bunlara bakarak 'biz bu işi yapamıyoruz' demeleri lazım. Eğer hala orada duruyorsanız demek ki orada bir ortaklık var.

"HAYAT NORMALMİŞ GİBİ DEVAM EDİYOR"

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç açıklamalar yaptı. Bunun üzerine bir soruşturma başlaması lazım. Sokakta konuşulan şeyler değil. Koca koca camiaları yöneten insanlar bunu söylüyor ama hayat normalmiş gibi devam ediyor. Biz takım yönetiyoruz. Bir oyuncuyu alıyoruz, olmazsa gönderiyoruz. Hakemde neden aynı şey olmuyor? Mecbur mu 1 sezonda 6-7 kez skandal kararlar alan hakemlerin orada kalması?"

Kaynak: Haber Global TV