Falcao'nun Galatasaray'a transferi kördüğüm!

Galatasaray taraftarı Falcao haberini beklerken Monaco Teknik Direktörü Jardim, "Falcao ile Ben Yedder gayet uyumlu olabilir" açıklaması yaparak Falcao'yu bırakmayabileceği imasında bulundu. Bugün İstanbul'a dönen Ahmet Bulut ise "Sorun yok" dedi

Galatasaray taraftarı her gün Falcao transfer haberleriyle yatıp kalkıyor. Transfer sürecinin giderek uzaması taraftar arasında geçen yıl yaşanan Alan transferinde olduğu gibi Falcao transferinin yatabileceği korkusu yaratırken, Monaco cephesinden gelen açıklamalar da transferin yılan hikayesine dönebileceği iddialarını destekliyor.

JARDIM: "BEN YEDDER İKİNCİ FORVET, FALCAO İLE UYUMLULAR"

L'Equipe'te yer alan ve bugün transfer gündemine bomba gibi düşen bir haberde, Monaco kulübünün başkanının, Falcao ile sözleşme uzatmak için görüşmelere başladığı belirtiliyordu. Galatasaraylılar için korku senaryosu gibi olan bu haberin ardından bugün Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim, Ben Yedder transferini değerlendirirken soru işaretlerini artıracak ifadeler kullandı. Jardim, "Hücum hattında Ben Yedder ve Falcao gayet uyumlu olabilirler" diyerek transfer sürecini kuşkuya düşüren bir açıklama yaparken Metz ile oynanacak maç öncesi basın toplantısında, "Falcao bu hafta çok iyi çalıştı ve çok istekliydi. Kendisi üç haftadır bizimle ve çok iyi bir durumda. Ona elbette güveniyorum. Ben Yedder'i ise ikinci forvet olarak düşünebiliriz. Falcao ile çok uyumlular ve birlikte oynayabilirler" dedi.

AHMET BULUT: SORUN YOK, MONACO BİR SANTRAFOR DAHA ALACAK

Öte yandan Falcao tansferi için Monaco ile yürütülen görüşmeler nedeniyle Fransa'da olan menajer Ahmet Bulut, bugün tek başına İstanbul'a döndü. Bulut, çok merak edilen Falcao sorusuna da yanıt verdi. Bulut'un açıklamaları yürekleri ferahlatan türdendi. Bulut, "Falcao transferinde olumsuz bir durum yok. Görüşmeler yolunda gidiyor. Monaco bir santrafor transferi daha yapacak. Hafta ortasına kadar Falcao'nun durumu netleşir. Falcao'nun niyeti burada (İstanbul'da) top oynamak" dedi.

L'EQUIPE'DEN YENİ HABER: MONACO VE FALCAO ARASINDAKİ İPLER KOPTU

Bu akşam saatlerinde ise L'Equipe dünkü haberinin devamı niteliğinde bir haber daha yayınladı ve Monaco ile Falcao arasındaki sözleşme görüşmelerinin, Kolombiyalı futbolcunun ayrılmak istediğini yönetime bildirmesi nedeniyle sona erdiğini yazdı. L'Equipe artık Falcao'nun Galatasaray'a çok yakın olduğuna da değindi.

Galatasaray transfer haberleri Radamel Falcao Monaco Ben Yedder Ahmet Bulut