Fabrizio Romano'dan Real Madrid taraftarlarına Arda Güler müjdesi!

Fabrizio Romano Arda Güler Real Madrid
Fabrizio Romano'dan Real Madrid taraftarlarına Arda Güler müjdesi!
Real Madrid

Transfer haberleriyle bilinen İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Youtube kanalına yüklediği videoda Real Madrid taraftarlarına Arda Güler müjdesini verdi.

Arda Güler, Fabrizio Romano'nun YouTube kanalına yüklediği kısa videoda da belirttiği gibi Real Madrid'in geleceği için büyük bir önem taşıyor. Üst üste iki sakatlık nedeniyle henüz takımla ilk maçına çıkamayan Milli futbolcunun tamamen iyileşmesine çok az zaman kaldı ve kulüp onu sahada görmek için çok istekli. İtalyan gazeteci, takımın onun yeteneğine çok büyük bir güven duyduğunu ve onun hücum seviyesinde takıma ekstra bir seviye katacağını düşünüyor. 

Fabrizio Romano, Real Madrid kulübündeki kaynaklarından aldığı bilgiye dayanarak Arda'nın milli aranın hemen ardından takıma döneceğini söyledi. Yıldız futbolcuyu uzun uzun değerlendiren Fabrizio Romano, Real Madrid teknik ekibinin Güler'in durumunu zorlamak istemediğini, Türk incisinin oynayabilmesi için yüzde 100 iyileşmeden "risk almaya" gerek olmadığını düşündüğünü belirtiyor.

Öyle ya da böyle taraftarların da bu yaz Fenerbahçe'den gelen yeni futbolcunun kalitesinin tadını çıkarmasına iki hafta kaldı. Romano'ya göre takımdaki eksiklerle boğuşan Carlo Ancelotti, Real Madrid hücumuna yeni bir varyant ekleyecek olan Arda'nın hem bugününe hem de geleceğine büyük güven duyduğunun garantisini verdi.

ARDA GÜLER, REAL MADRID'İN DIAMOND TAKTİĞİNDE NEREDE OYNAYACAK?

Carlo Ancelotti'nin diamond taktiği çok özel bir şema ve orta saha oyuncularının parlaması için etkili olduğu Jude Bellingham ve Federico Valverde gibi yıldızlar tarafından kanıtlandı. Bu diziliş, eflatun-beyazlıların en iyi temsilcisi olarak ortaya çıkan Bellingham'ın yanı sıra orta saha oyuncularını da güçlendiriyor.

Arda Güler'e gelince, Romano'ya göre Milli futbolcu bu taktikte forvet olarak oynayabileceği gibi Vinicius ya da Rodrygo'nun pozisyonlarından birinde de oynayabilir.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid fabrizio romano