Fabrizio Romano'dan Beşiktaş için Coutinho iddiası

Fabrizio Romano Beşiktaş transfer haberleri
Fabrizio Romano'dan Beşiktaş için Coutinho iddiası
Fotoğraf: DepoPhotos

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Real Betis ve Beşiktaş'ın Aston Villa ile Philippe Coutinho transferi için temasa geçtiğini yazdı.

Transferde sona yaklaşılırken Beşiktaş, gözünü Aston Villa'nın Brezilyalı yıldızı Coutinho'ya dikti.

İtalygan gazeteci Fabrizio Romano'ya göre Beşiktaş'ın yanı sıra İspanya La Liga ekiplerinden Real Betis de Philippe Coutinho için Aston Villa ile temasa geçti.

Romano, Aston Villa'nın Philippe Coutinho'nun takımdan ayrılmasına karşı çıkmadığını ancak ayrılık şartlarını Brezilyalı futbolcunun kendisinin belirleyeceğini belirtti.

Son sözü Coutinho söyleyecek.

BEŞİKTAŞ'IN TRANSFER LİSTESİNDEKİ PHILIPPE COUTINHO KİMDİR?

Brezilyalı futbolcu Philippe Coutinho 10 numara mevkiinde oynuyor. Futbola başladığında yeteneğiyle dikkat çeken oyuncu Vasco da Gama'nın altyapısında parladıktan sonra Inter'e 4 milyon euro'ya tranfser oldu. Daha sonra Vasco'ya geri kiralandı. Inter'le ilk maçına 2010 yılında çıktı ancak Espanyol'a kiralandı. 2013 yılında Liverpool'a transfer oldu. Burada ciddi bir başarı elde edince Barcelona'ya transfer oldu. Burada 2 şampiyonluk kazandıktan sonra Bayern Münih'e kiralandı. Şu anda Aston Villa takımında forma giyiyor. İngiliz ekibi daha sonra oyuncunun bonservisini aldı.

 

Kaynak: Haber Global TV

fabrizio romano Philippe Coutinho Beşiktaş transfer haberleri Aston Villa