Fabio Borini'den transfer açıklaması: "Haziran'da kontratım bitiyor, her teklife açığım"

Fatih Karagümrük Beşiktaş Fenerbahçe
Fabio Borini'den transfer açıklaması: "Haziran'da kontratım bitiyor, her teklife açığım"

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'ün İtalyan golcüsü Fabio Borini, ara transfer döneminde ligde ilk 5 içinde yer alan takımların kendisiyle ilgilendiğini ancak transfer için şartların oluşmadığını belirterek, "Haziran'da kontratım bitiyor, her teklife açığım" şeklinde konuştu.

 İtalyan golcü, TRT Spor'a yaptığı açıklamada ligde en beğendiği futbolcunun İrfan Can Kahveci olduğunu belirtti.

Pirlo'nun gelişiyle birlikle performansı yükselen Borini "Hoca bana öncelikle güven verdi. O güveni verince de neler yapabileceğimi biliyordum. Beni hücumda daha etkin hale getirmeye çalıştı. Beni komple bir hücm bölgesi oyuncusuna dönüştürdü. Hatta gol atmamı da sağladı." dedi.

Süper Lig'den teklifler aldığını belirten İtalyan futbolcu geleceğiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Ligin ilk 5 sırasında bulunan takımlar benimle ilgilendi. 3 taraf da şartlarda anlaşamadı o yüzden buradayız. Haziran'da kontratım bitiyor. Haziran'dan itibaren geleceğimle ilgili kararları vereceğim. Kendimi çok kısıtlamak istemiyorum. Her teklife açığım. İtalya'ya dönmek istiyorum burada da kalabilirim. İtalya dönmek şu anda çok iyi bir tercih olmayabilir aynı şekilde burada kalmak da. Her şeyin farklı getirisi var. Yani her opsiyona açığım. Haziran'da karar vereceğim."

Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 23 maçta 15 gol - 9 asistlik performans ortaya koyan Fabio Borini, 24 gole doğrudan katkı sağlayarak ligin "skora en çok katkı sağlayan oyuncusu" konumunda yer alıyor.

Borini'nin ismi ara transfer döneminde Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Fatih Karagümrük Fabio Borini Beşiktaş fenerbahçe Fatih Karagümrük transfer haberleri