Eyüpspor'dan Kazımcan Karataş açıklaması: "Galatasaray'ın arka bahçesi değiliz!"

Galatasaray Beşiktaş Trendyol 1. Lig
Eyüpspor'dan Kazımcan Karataş açıklaması: "Galatasaray'ın arka bahçesi değiliz!"

Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Altay'ın genç sol kanat oyuncusu Kazımcan Karataş'ı transfer edip Galatasaray'a kiralamaya hazırlanan Eyüpspor'da Asbaşkan Fatih Kulaksız, "Bunlar birer yatırım projesi, hülle degil. Galatasaray'ın arka bahçesi gibi anılmak istemiyoruz" dedi.

Beşiktaş'ın bir süredir transferi için görüşmelerde bulunduğu Altay'ın genç yıldızı Kazım Karataş'ın Eyüpspor'a transferi spor kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Eyüpspor, 2003 doğumlu Kazımcan Karataş transferi için İzmir ekibi Altay ve oyuncuyla anlaşma sağlarken, oyuncunun bonservisini de almış oldu. 5 yıllık imza atan Kazımcan Karataş, iki yıllığına Galatasaray'da kiralık olarak forma giyecek.

Eyüpspor'un Kazımcan Karataş transferi günün en çok konuşulan konusu olurken, kulüp asbaşkanı Fatih Kulaksız Hürriyet'e yaptığı açıklamada sosyal medyada ortaya atılan iddialara yanıt verdi.

"GALATASARAY'IN ARKA BAHÇESİ GİBİ ANILMAK İSTEMİYORUZ"

Kulaksız, "Bunlar birer yatırım projesi, hülle degil. Eyüpspor olarak genç bir oyuncuya yatırım yaptık. Biz hem girişimci hem de yatırımcı bir kulübüz. Kazımcan Karataş değerinde 4-5 oyuncu daha oyuncu transfer edeceğiz. Transfer ettiğimiz futbolcuları Türkiye'nin lokomotif kulüpleri vasıtasıyla vitrine çıkarıp Avrupa pazarına sunmak istiyoruz. Galatasaray'ın arka bahçesi gibi anılmak istemiyoruz. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzospor'la iş birliği yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diğer

Eyüpspor Kazımcan Karataş Beşiktaş Galatasaray