Eyüp Aydın, Galatasaray için Türkiye'ye geliyor

Galatasaray Bayern Münih
Eyüp Aydın, Galatasaray için Türkiye'ye geliyor
DepoPhotos

Bayern Münih alt yapısında forma giyen Türk orta saha oyuncusu Eyüp Aydın, Galatasaray'a transferini tamamlamak için İstanbul'a geliyor.

Sky Sport Almanya'nın haberine göre; Galatasaray, Bayern Münih alt yapısında forma giyen Türk orta saha oyuncusu Eyüp Aydın'ı yaklaşık 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

19 yaşındaki ön liberonun bu gece İstanbul'da olması ve yarın sağlık kontrolünden geçerek Galatasaray'la 3+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

SÜPER LİG'DE "YERLİ OYUNCU" STATÜSÜNDE OYNAYACAK

Bayern Münih'in 4. Lig'de mücadele eden 2. takımıyla bugüne dek 54 maça çıkan 19 yaşındaki ön libero, bu maçlarda 4 gol atıp 10 da asist üretti.

U15 ve U16 düzeyinde Almanya forması giyen Eyüp Aydın, A Milli Takım düzeyinde henüz tercih yapmadığı için Süper Lig'de "yerli oyuncu" statüsünde oynayacak.

GALATASARAY'DAN KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Galatasaray, Eyüp Aydın’ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Bayern Münih ile resmi görüşmelere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Eyüp Aydın’ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü FC Bayern München AG ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Eyüp Aydın Bayern Münih Galatasaray transfer haberleri