Everton - Tottenham canlı izle, Everton Tottenham maçını şifresiz canlı izlemek için yayın bilgileri

İngiltere Premier Lig
Everton - Tottenham canlı izle, Everton Tottenham maçını şifresiz canlı izlemek için yayın bilgileri

İngiltere Premier Lig'de 2021-2022 sezonunun 11. haftasında Everton ile Tottenham karşı karşıya geliyor. Peki Everton Tottenham maçı saat kaçta hangi kanaldan yayınlanacak? Everton Tottenham maçı S Sport kanalından nasıl canlı izlenir? Everton Tottenham maçı canlı izle.

Everton ile Tottenham, İngiltere Premier Lig'de 11. haftasında kozlarını paylaşıyor. Herkes maçı hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor. İşte Everton Tottenham maçının yayın bilgileri.

Everton Tottenham maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 17:00'da başlayan Everton Tottenham müsabakası S Sport kanalından şifreli ve canlı olarak yayınlanıyor. Maçı şifresiz izlemek için S Sport'u barındıran platformlara abone olmanız gerekiyor.

Everton Tottenham MAÇI ŞİFRESİZ CANLI İZLE

S Sport yayın bilgileri

Everton - Tottenham maçı, S Sport ekranlarında şifreli olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı şifresiz olarak izleyebilmek için kullanıcıların S Sport'la anlaşmalı platformlara abonesi olması gerekiyor. Öte yandan S Sport internet sitesi üzerinden de Everton Tottenham maçı yayınlayacak. S Sport aboneleri bu karşılaşmayı izleyebilir.

İki takım arasında oynanan son maç 2-2 berabere tamamlanmıştı.

İngiltere Premier Lig'deki son maçında Everton, Wolverhampton'a 2-1 mağlup etmişti. Tottenham ise Manchester United'a 3-0 mağlup olmuştu.

Premier Lig'de 10 hafta sonunda Everton'ın 14, Tottenham'ın 15 puanı bulunuyor.

İddaa Risk Yönetimi Everton'ın galibiyetine 2.90, beraberliğe 2.80, Tottenham'ın galibiyetine ise 1.89 oran veriyor.

 

justin tv şifresiz canlı maç izle selçuk sports hd şifresiz izle canlı izle canlı maç izle şifresiz canlı maç izle S Sport izle Everton Tottenham canlı maç izle