Eustáquio'nun kulübü Paços Ferreira'nın başkanından Haber Global'e flaş açıklama

Fenerbahçe transfer haberleri
Eustáquio'nun kulübü Paços Ferreira'nın başkanından Haber Global'e flaş açıklama

Adı Fenerbahçe ile anılan Stephen Eustáquio'nun kulübü Paços Ferreira'nın başkanı Paul Meneses'ten Haber Global'a özel açıklama geldi.

HABER GLOBAL ÖZEL HABER - ONUR TUĞRUL

Portekiz'de yayınlanan Record gazetesi orta sahaya takviye için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin Pacos Ferreira forması giyen Stephen Eustaquio'yu transfer gündemine aldığını yazmıştı.

Haberde, "Stephen Eustáquioo, bu akşam Ferreira'nın formasıyla son maçına çıkacak. Orta saha oyuncusu, birçok kulüp tarafından takip edildi ancak hedef Fenerbahçe olabilir. Türk kulübü, anlaşmanın birkaç saat içinde tamamlanabileceğini dile getirdi." ifadeleri kullanılmıştı.

Konuyla ilgili Haber Global'in sorularını yanıtlayan Portekiz kulübünün başkanı Paulo Meneses transfer iddialarına yanıt verdi.

Meneses basında çıkan iddiaların doğru olmadığını, bu transferle ilgili hiçbir gelişme olmadığını belirterek "Hiçbir şey yok, gerçekten. Görüşmedik inanın bana" dedi.

Oyuncunun sosyal medyadan paylaşımının veda olarak yorumlanmasıyla ilgili olarak da "Doğru değil. Transfere ben karar veririm. Kimseyle konuşmadım." yanıtını verdi. 

Kaynak: Haber Global TV

Stephen Eustáquio Fenerbahçe transfer haberleri