Euroleague Final-Four'da El Clasico heyecanı yaşanacak

Euroleague Real Madrid FC Barcelona basketbol
Euroleague Final-Four'da El Clasico heyecanı yaşanacak

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu Euroleague'de şampiyonun belli olacağı Final Four heyecanı bu akşam oynanacak maçlarla başlayacak. Günün maçında iki İspanyol devi Barcelona ve Real Madrid kozlarını paylaşacak, diğer maçta ise Olympiakos ile Monaco finale yükselmek için karşılaşacak.

Avrupa'nın en büyük basketbol kulüplerinin mücadele ettiği THY Euroleague'de Final-Four, 19-21 Mayıs tarihleri arasında Litvanya'nın başkenti Kaunas'ta gerçekleştirilecek.

Dev organizasyonda son dörde kalan Olympiakos, Monaco, Real Madrid ve Barcelona takımları Avrupa'nın en büyüğü olmak için birbirleriyle mücadele edecekler.

Turnuvanın ilk maçında bu akşam Saat 18.00’de turnuvada 3 şampiyonluğu bulunan Olympiakos ile tarihinde ilk kez yarı finale yükselen Monaco karşılaşacak, saatler 21.00’i gösterdiğinde ise iki İspanyol devi Barcelona ile kazandığı 10 şampiyonlukla turnuva tarihinin en başarılı takımı olan Real Madrid finale yükselebilmek için kozlarını paylaşacak.

Büyük bir heyecana sahne olacak maçlar TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Yarı final maçlarından çıkacak sonuçlara göre takımlar, 21 Mayıs Pazar günü saat 17.00’de üçüncülük, saat 20.00’de ise final maçına çıkacak.

Kaynak: İHA

Euroleague EuroLeague Final Four Real Madrid Barcelona Monaco Olympiakos El Clasico