Eskişehirspor borçları sebebiyle küme düşürülebilir!

Eskişehirspor borçları sebebiyle küme düşürülebilir!

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, eski futbolcularına olan borçları sebebiyle küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarını açıkladı.

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, takımdaki mali durumu değerlendirdi ve yeni gelebilecek olan puan silme cezaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Akgören, toplamda 9 milyon TL'lik borcun olduğunu ifade etti.

''PİNTO KÜME DÜŞÜREBİLİR!''

Akgören, Euro'daki artış sebebiyle her geçen gün borçlarının arttığını ifade etti. Akgören, "511 bin 918 Euro'luk bir dosya var. Bu Pinto'nun dosyası. Eğer ilgili tarihe kadar ödenmez ise ligden düşürülmemiz yönünde karar var." dedi.

"TOKO'DA SÜRE KALMADI!"

Toko için ekstra bir süre kalmadığını belirten Akgören, "Toko'ya ödememiz gereken ücreti ödemekten başka çaremiz yok. Toko ve avukatları bugün yarın Eskişehirspor'un -6 puan silme cezasını uygulatmak için harekete geçebilir" ifadelerini kullandı.

''BOFFİN İÇİN SON GÜNLER''

Boffin'e olan borcu da açıklayan Akgören, "Boffin'e faizleri hesaba katılmadan 410 bin Euro'luk bir borcumuz bulunuyor ve yaklaşık 2 haftadan kısa bir süremiz kaldı. Eğer ödeme yapılmaz ise -6 puan da buradan silme cezası gelmesi gündemde." şeklinde konuştu.

Eskişehirspor puan silme cezası