Erzurumspor'dan futbolcuların sağlık durumuna ilişkin açıklama: Pazartesi günü tüm takıma test yapılacak

Büyükşehir Belediye Erzurumspor
Erzurumspor'dan futbolcuların sağlık durumuna ilişkin açıklama: Pazartesi günü tüm takıma test yapılacak

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'dan edindiği bilgiye göre pazartesi günü tüm takıma bir daha test yapılacak. Kulüpten yapılan açıklamada, Kovid-19 testi pozitif çıkanlar dahil kimsede semptom görülmediği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da 4'ü futbolcu olmak üzere kulüpte toplam 11 kişide koronavirüse rastlandığı açıklandı. Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş ise 72 kişinin karantinaya alındığını açıkladı.

"YARIN TÜM TAKIMA TEST YAPILACAK" 

Erzurumspor Basın ve Medya Sorumlusu Ahmet Dal, Haberglobal.com.tr'ye yaptığı açıklamada pazartesi günü bütün takıma test yapılacağını belirtti. Dal, "Pazartesi günü tüm takıma bir daha test yapılacak. Hastanedekilere hastanede, diğer futbolculara ise kulüpte test yapılacak." dedi.

Ahmet Dal futbolcuların sağlık durumuna ilişkin ise, Şimdiye kadar pozitif olan vakalarda semptom yok ama hastanede gözetim altındaki süreçleri devam ediyor. İkinci ve gerekirse üçüncü testlerini de yaptırarak hastalığın seyrine göre hareket edeceğiz. Pazartesi günü yapacağımız test sonuçları da aynı gün içerisinde kamuoyuyla paylaşılacak. Dileğimiz bir an önce tamamen pozitif olan vakaların negatife dönmesi, normal sürecimize dönmemiz" açıklamasında bulundu.

Salih ARAS/Haberglobal.com.tr

Kaynak: Web Özel

Erzurumspor koronavirüs