Ersun Yanal: "Türkiye'nin Fenerbahçe'ye ihtiyacı var"

Fenerbahçe
Ersun Yanal: "Türkiye'nin Fenerbahçe'ye ihtiyacı var"

Fenerbahçe'nin başında son maçına çıkan Ersun Yanal, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası açıklamalar yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli kulüple yollarını ayıran ve takımın başında son maçına çıkan Ersun Yanal, veda ederken şunları söyledi;

"Bugün yine şehidimiz var, Allah'tan rahmet dilerim. Trabzonlu, ailesinin ve ülkemizin başı sağolsun. Böyle bir atmosferde futbol oynamak, konuşmak canımızı yakıyor. Ülkemizin büyüklüğünü bilerek bir şeyler yapmalıyız. Fenerbahçe'ye nerede hizmet etmek gerekiyorsa, ben orada olurum. Zor şartlar altında göreve başladım, zor şartlar altında veda ediyorum. Fenerbahçe birçok yarışa katıldı, düşmeye oynadı, zirvede kaldı ama hiçbir dönem transfer yapamadığı olmadı. Bu başkanımıza yapılan bir şeydi. Buna inanmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Taraftarların, Ali Koç'u desteklemesi gerek."

"Türkiye'nin Fenerbahçe'ye ihtiyacı var. Herkes gider ama Fenerbahçe bakidir. Fenerbahçe büyük bir sivil toplum örgütüdür. Sporun dışında her anlamda destek olunmalı. Eğlence ve keyif sektöründe olduğumuzu da unutmayalım. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Rekabet içerisinde olmalıyız."

"Biz Fenerbahçe'ye gelirken de, giderken de nasıl gelip gittiğimizi yetkili şahıslara sorun. Bilip bilmeden yorum yapmayın! Bu konuda yorum yaparken ayıp etmeyin! Bırakma sürecinde asla Fenerbahçe'den ne talebimiz ne herhangi bir isteğimiz olmayacaktır, olmamıştır da. Bunun da anlaşılması gerektiğini düşünüyorum."

fenerbahçe Ersun Yanal