Erol Bulut: "Maçın genelinde kontrol bizdeydi, rakip şanslıydı"

Fenerbahçe
Erol Bulut: "Maçın genelinde kontrol bizdeydi, rakip şanslıydı"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak kupaya veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, maç sonrasında yaptığı açıklamada, "Maçın genelinde kontrol bizdeydi, rakip şanslıydı" değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Tur atlamak isterdik. Maçın kontrolü 120 dakika boyunca bizde olmasına rağmen, istediğimiz sonucu alamadık. Maçın 45. dakikasında yaptığımız basit hatadan gol yedik. Kırmızı kart bizi eksik bıraktı. Kalan bölümde 10 kişi oynamamıza karşın elimizden geleni yapmaya çalıştık ve 1-1'i yakaladık. 96. dakikada rakibimiz orta yapmak isterken kaleye giden bir top var. Nitekim o şekilde kaybettiğimiz bir maç oldu. Rakip şanslıydı." ifadelerini kullandı.

Bulut, Başakşehir karşısında kalede Altay Bayındır yerine Harun Tekin'e görev vermesiyle ilgili bir soruyu, "Oyuncularımızla bireysel görüşmeler yapıyoruz. Yorgunluk halini göz önünde bulunduruyoruz. Altay, fazla maç oynadı ve yorgundu. Bu yüzden Harun Tekin'i değerlendirdik." şeklinde yanıtladı.

Kaynak: AA

fenerbahçe Başakşehir Erol Bulut Ziraat Türkiye Kupası