Erol Bilecik: Galatasaray’ı 6-0 yenmemizin 19’uncu yıl dönümü

Fenerbahçe
Erol Bilecik: Galatasaray’ı 6-0 yenmemizin 19’uncu yıl dönümü

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu. Fenerbahçe'nin borcu 420 milyon TL olarak açıklandı. Bilecik 6-0'lık Galatasaray maçına da değindi.

Fenerbahçe Başkanvekili Erol Bilecik, 6 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirilen Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda Fenerbahçe’nin 6 Kasım 2002 tarihinde Galatasaray’ı 6-0 yenmesiyle alakalı açıklamalarda bulundu.

Ekonominin alfabesinin rakamlar olduğunu dile getiren Erol Bilecik, "Milyonlarca Fenerbahçeliyi bir arada tutan şeyin sayılarla, rakamlarla ifade edilemeyeceğini çok iyi biliyorum. Bizi bir arada tutan esas şey bu çubuklu sevda. Fenerbahçeli olmanın ne kadar önemli olduğunu anlatan binlerce şey var ama bugünkü atmosfere çok yakışacak birkaç şeyi sizlerle paylaşmak isterim. Günün ilk rakamı 6. Çünkü bugün 6 Kasım. 6 Kasım 2002’de Galatasaray’ı 6-0 yenmemizin 19’uncu yıl dönümü. Bunu söylemeden geçemeyeceğim" dedi.

FENERBAHÇE'NİN BORCU AÇIKLANDI

Öte yandan Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda sarı-lacivertlilerin toplam borcunun 5 milyar 420 milyon TL olduğu açıklandı.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Fenerbahçe-Galatasaray